Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Anonymous απειλούν: Τα χειρότερα για σας έρχονται

Με νέες απειλές επέστρεψαν οι Anonymous Greece, μετά τις επιθέσεις στη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την ΤτΕ. Προειδοποιούν τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς για δημοσίευση αρχείων, ενώ στέλνουν και νέο μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση
"Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος» Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!".

Απειλές σε ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς

"ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!", ανέφεραν στην σελίδα τους στο facebook το πρωί της Δευτέρας.

Αναφέρονται επίσης στην άρνηση του ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό.

Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί μήνυμα των Anonymous στην κυβέρνηση "Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»", πριν την επίθεση στην ιστοσελίδα που «έτρεχε» το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: