Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Τσέλσι - Μπέρνλι 2-3

Η Τσέλσι έπεσε θύμα της πιο ηχηρής έκπληξης στην πρεμιέρα της Premier League, αν και λίγο έλειψε να επιστρέψει από το 1-3 απέναντι στην Μπέρνλι, παίζοντας με 9 παίκτες!
Τώρα τι να κρατήσει ο Αντόνιο Κόντε; Το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο, που η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 0-3 και έδειχνε διαλυμένη στο γήπεδο ή την επική αντίδραση στο τέλος, που η Τσέλσι παραλίγο να ισοφαρίσει σε 3-3, παίζοντας με 9 παίκτες;

Αυτό που δεν μπορεί να κρατήσει είναι η βαθμολογική συγκομιδή που παραμένει στο zero. Οι παίκτες της Μπέρνλι ήταν πραγματικοί κομάντος στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι έκαναν μία ιστορική έκπληξη (2-3), πυροδοτώντας την πρώτη μεγάλη βόμβα του φετινού αγγλικού πρωταθλήμστος.

Αυτό που έγινε στο πρώτο μέρος δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στους «μπλε» σε όλη τους την ιστορία στην Premier League. Ουδέποτε οι Λονδρέζοι είχαν βρεθεί σε θέση να δεχθούν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα τους, σε μία εμφάνιση που θύμιζε ερασιτεχνική ομάδα.

Η (υπερβολικά αυστηρή) αποβολή του Κέιχιλ (14’) παρέλυσε του μπλε που έδειχναν να πελαγοδρομούν στο γήπεδο, απέναντι σε μία ομάδα αποφασισμένη να τιμωρήσει κάθε αδράνεια των πρωταθλητών.

Ένα σκαστό πλασέ του Βόουκς (24’) στο οποίο φέρει ευθύνη και ο Κουρτουά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που μέχρι να βγει το ημίχρονο είχαν φτάσει το σκορ στο 0-3 χάρη σε τέρματα από Γουόρντ (39’) και Βόουκς (43’).

Η είσοδος στον αγώνα του Άλβαρο Μοράτα έκανε την Τσέλσι λιγάκι πιο επικίνδυνη και ο Ισπανός επιθετικός με κεφαλιά «ψαράκι» έβαλε ξανά στο ματς τους γηπεδούχους (69’, 1-2), που δέχθηκαν όμως ένα ακόμα χτύπημα με την δεύτερη κάρτα του εκνευρισμένου σε όλο του παιχνίδι Φάμπρεγκας (81’), που μαζί με τον Κέιχιλ θα χάσουν το ντέρμπι με την Τότεναμ.

Κι όμως η δεύτερη αποβολή σαν να ξύπνησε τους παίκτες του Κόντε. Ο Νταβίντ Λουίζ μείωσε μετά από έξοχη ασίστ με το κεφάλι του Μοράτα (88’, 2-3) και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να γίνει η απίστευτη ανατροπή, όταν του σουτ του Ουίλιαν κόπηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς της Μπέρνλι, που κράτησαν τελικά με νύχια και με δόντια ένα επικό διπλό, στο πρώτο μεγάλο «μπαμ» της σεζόν.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: