Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Η Kylie Jenner κατάφερε να βγάλει μέσα σε μια μέρα 10 εκατομμύρια δολάρια

Αυτη η οικογένεια έχει σκοπό να μας τρελάνει.
Οσο προχωράει ο Αύγουστος, ο υδράργυρος ανεβαίνει και εμεις κάνουμε σχεδια για το που θα μας βρει ο Δεκαπενταύγουστος. 

Σε κάποιο αλλο μέρος του πλανήτη, την περασμένη εβδομάδα η απόλυτη teen queen Kylie Jenner κέρδισε 10 εκατομύρια δολάρια μέσα σε μια μέρα.

Σύμφωνα με το Woman’s Wear Daily η εταιρεία της 19χρονης στάρλετ έκανε τζίρο 420 εκατομμύρια δολάρια. 

Μαζί με τη μητέρα της Kris φιλοδοξούν μέσα σε πέντε χρόνια (2022) η Kylie Cosmetics να αγγίξει το αστρονομικό ποσο του 1 δις δολαρίων. 

Για να κατανοήσουμε το μέγεθος της επιτυχίας, η Bobbie Brown κατάφερε να πιάσει αυτα τα νούμερα έπειτα από 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο, ενώ η Lamcôme σε 80.

Αυτη τη στιγμή, η εταιρεία προωθεί hilighter/ρουζ, σκιές ματιών και φυσικά τα lip kits, στα οποία χρωστάει κατά κύριο λογο την τεράστια επιτυχία της. 

Ωστοσο η Kylie δεν σταματάει εκει, αφού φέτος αναμένεται να λανσάρει μια ολοκαίνουργια σειρά με foundations και concealer.

Η Kylie, πως δήλωσε χαρακτηριστικά στο WWD “Έιναι δύσκολο να αγοράσεις concealer ονλάιν, για αυτό το ανέβαλα, τώρα όμως θα το κάνω”. 

Όπως η ίδια δηλώνει σκέφτεται να ανοίξει το δικό της κατάστημα και εξηγεί “Δεν ξερω πως θα το κάνουμε πραγματικότητα. Θέλουμε, αλλα δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στον τρόπο προσέγγισης”



Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: