Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η Μπάγερν κατέκτησε το Σούπερ Κάπ στη Γερμανία στα πέναλτι

Μετά από έναν συγκονιστικό αγώνα, η Μπάγερν κατέκτησε και το Σούπερ Καπ, καθώς νίκησε 5-4 στα πέναλτι την Ντόρτμουντ, η οποία είχε αρχηγό της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Η κανονική διάρκεια έληξε 2-2, με την Ντόρτμουντ να προηγείται δύο φορές, με τον Πούλισιτς στο 12' και τον Ομπαμεγιάνγκ στο 71' και τους Βαυαρούς να ισοφαρίζουν με τον Λεβαντόβσκι στο 18' και με αυτογκόλ του Μπίρκι, δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Στα πέναλτι, ο αντικαταστάτης του τραυματία Νόιερ στα καρέ της Μπάγερν, Σβεν Ούλραϊχ, έκανε δύο επεμβάσεις και χάρισε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στους πρωταθλητές Γερμανίας.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Ζαγκαντού (77' Πάσλακ), Κάστρο, Σαχίν, Νταχούντ (46' Ρόντε), Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ, Πούλισιτς (90' Φίλιπ)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μαρτίνεθ (60' Ζίλε), Χούμελς, Ραφίνια, Τολισό (84' Σάντσες), Ρούντι, Βιδάλ, Μίλερ (67' Κομάν), Λεβαντόβσκι, Ριμπερί


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: