Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Άγγιγμα φρεσκάδας όλο το καλοκαίρι!

Αυτήν την εποχή, όλες οι γυναίκες  αναζητούν το μαγικό προϊόν που θα χαρίσει στην επιδερμίδα τους ενυδάτωση και φως, δηλαδή φυσική λάμψη. Για να μην θυμίζουνε, όμως, αστραφτερή disco ball, οι 9 προτάσεις που ακολουθούν κάνουν τα αδύνατα – δυνατά!
Το ενυδατωμένο δέρμα παραπέμπει σε νεώτερες ηλικίες και είναι συνώνυμο με την υγεία και τη φρεσκάδα. 

Ακόμα, όμως, και εάν καταναλώνουμε αμέτρητα λίτρα νερού καθημερινά, κάνουμε συχνά απολέπιση και χρησιμοποιούμε με πάθος την ενυδατική μας κρέμα, τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο ικανοποιητικά. 

Είναι αλήθεια, πως κάθε καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Για να αποκτήσουμε το δέρμα των ονείρων μας, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, τα 9 κόλπα που ακολουθούν αλλάζουν τα δεδομένα!

1. Δροσερές, σαν τριαντάφυλλο!
Το ρουζ είναι το μαγικό προϊόν που χαρίζει λάμψη υγείας στο πρόσωπο. Για να δείχνει απόλυτα φυσικό, αντικαθιστούμε τις κλασικές προτάσεις, χρησιμοποιώντας ένα lip balm με αιθέρια έλαια ροδιού! Η διακριτική ροζ απόχρωση του χαρίζει στο πρόσωπο είναι σαν φυσικό άγγιγμα υγείας, ενώ την ίδια στιγμή τα φυσικά έλαια που περιέχει χαρίζουν δροσερή λάμψη. Απλά, παίρνουμε λίγη ποσότητα και δουλεύουμε με τα δάχτυλα.
Συμβουλή: Εάν το έχουμε παρακάνει με το μέικαπ ή την πούδρα, δουλεύοντας με λίγο lip balm ροδιού έχουμε την ιδανική ισορροπία.

2. Άγγιγμα φρεσκάδας
Το λάδι καρύδας είναι ένα μαγικό συστατικό. Χάρη στις μοναδικές του ιδιότητες προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενώ την ίδια στιγμή δεν προκαλεί μαύρα στίγματα. Ταμπονάροντας ανάλαφρα με λάδι καρύδας τα ζυγωματικά, την περιοχή κάτω από τα φρύδια και τη γέφυρα της μύτης εξασφαλίζουμε φυσική λάμψη, χωρίς το δέρμα μας να δείχνει υπερβολικά λιπαρό.
Συμβουλή: Διατηρούμε το λάδι καρύδας σε θερμοκρασία δωματίου, φροντίζοντας να μην εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου.

3. Έλαιο Marula, το νέο must have!
Φύεται στην Νότια Αφρική και τη Μαδαγασκάρη. Περιέχει 4 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι, άφθονα λιπαρά οξέα Ωμέγα 6, βιταμίνη Ε, πολλά αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Το υπερέλαιο, Marula oil, απορροφάται αμέσως από το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, προσφέρει αντιγηραντική προστασία, βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και καταπραΰνει άμεσα ερεθισμούς και κοκκινίλες. Αναζωογονεί τα κύτταρα, προλαμβάνει αλλά και μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές αποκαθιστά τη λάμψη και φωτεινότητα του δέρματος και είναι ιδανικό για την εντατική περιποίηση της περιοχής κάτω από τα μάτια.
Συμβουλή: Σε ένα μπουκάλι με σπρέι προσθέτουμε 2 μέρη εμφιαλωμένου νερού και 1 μέρος ελαίου Marula (θα το βρείτε σε καταστήματα με υγιεινές τροφές). Ψεκάζουμε μετά το μακιγιάζ ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και νιώθουμε τη διαφορά!

4. Μυστικό μακιγιάζ…
Μπορεί το highlighter να είναι το αγαπημένο μας προϊόν μακιγιάζ, αλλά δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιούμε με τον ίδιο τρόπο τώρα το καλοκαίρι, καθώς ενδέχεται να ενισχύσει λιπαρές εκκρίσεις. Αντί, λοιπόν, να το ταμπονάρουμε στις περιοχές που επιθυμούμε μετά την εφαρμογή του μέικαπ, αναμειγνύουμε 1-2 σταγόνες highlighter με το μέικαπ στην παλάμη μας και απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο.
Συμβουλή: Για τέλειο αποτέλεσμα, δουλεύουμε το μείγμα κάλυψης με το ειδικό σφουγγαράκι μέικαπ, φροντίζοντας προηγουμένως να το έχουμε βρέξει με ζεστό νερό και να το έχουμε στύψει καλά.

5. Η μαγεία του βασιλικού πολτού
Απόλυτα φυσικό συστατικό και καθαρό προϊόν από τις εκκρίσεις των μελισσών, ο βασιλικός πολτός γίνεται το νέκταρ για την επιδερμίδας μας. Περιέχει σε μεγάλο ποσοστό σύμπλεγμα βιταμινών Β, αμινοξέα και λιπαρά οξέα, μέταλλα, ένζυμα και προσδίδει φυσικές αντιβιοτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Προστίθεται σε πολλά προϊόντα περιποίησης προσώπου, αλλά ιδανικά το χρησιμοποιούμε σε καθαρή μορφή, χωρίς άλλες προσμείξεις.
Συμβουλή: Απλώνουμε βασιλικό πολτό σε απόλυτα καθαρό δέρμα πριν από το μακιγιάζ και ακόμα καλύτερα, πριν πέσουμε για ύπνο, κάθε βράδυ.

6. Σέξι χαμόγελο, και όχι μόνο…
Όλες μας θέλουμε να έχουμε γοητευτικό και φωτεινό χαμόγελο. Για να το πετύχουμε, χρησιμοποιούμε δύο τύπους κραγιόν στο μακιγιάζ των χειλιών. Ένα κρεμώδες, με ματ υφή και ένα που προσδίδει ανεπαίσθητη λάμψη. Απλώνουμε αρχικά, αυτό με τη ματ υφή σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και στη συνέχεια, στο κέντρο τους αυτό με την ανάλαφρη λάμψη. Τα χείλη μας με αυτόν τον τρόπο δείχνουν πιο ζουμερά και σαφέστατα, πιο δροσερά από ποτέ!
Συμβουλή: Για σέξι λάμψη και στο πρόσωπο, χρησιμοποιούμε κατά τον ίδιο τρόπο τα κραγιόν για να δώσουμε χρώμα υγείας στα μήλα και τα ζυγωματικά.

7. Δροσιά, με έλαιο αβοκάντο
Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, C και Ε, καθώς και D, Κ, Η, ΡΡ, το έλαιο αβοκάντο επιταχύνει την επούλωση πληγών και χάρη στη μεγάλη του διεισδυτικότητα, δρα και κατά των ρυτίδων. Όταν απλωθεί στην επιδερμίδα λειτουργεί επίσης, ως φυσικό φίλτρο στην ηλιακή ακτινοβολία. Με υποαλλεργική σύνθεση εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, προσφέροντας άμεσα ενυδάτωση και ελαστικότητα. Για να επωφεληθούμε στο maximum, το απλώνουμε σε καθαρή επιδερμίδα πρωί-βράδυ.
Συμβουλή: Επιλέγουμε έλαιο αβοκάντο βιολογικής προέλευσης και ψυχρής πίεσης. Τις πολύ ζεστές ημέρες, προσθέτουμε μια σταγόνα στο ρουζ με υφή κρέμας ή ζελ, για ένα δροσερό αποτέλεσμα, που δεν «τρέχει».

8. Φυσικό highlighter
Οπωσδήποτε και δεν θέλουμε να «τρέχει» το μακιγιάζ μας, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών. Από την άλλη πλευρά, όμως, θέλουμε να τονίσουμε το πρόσωπό μας με μερικές πινελιές φρεσκάδας. Τι κάνουμε; Αναμειγνύουμε λίγη σκιά ματιών σε ροδακινί, χρυσή, μπεζ ή λευκή απόχρωση και απλώνουμε το μείγμα στην περιοχή των ζυγωματικών ή όπου αλλού επιθυμούμε να δώσουμε ένα δροσερό άγγιγμα.
Συμβουλή: Για ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, σπάμε λίγη από τη σκιά σε ένα μικρό κουτάκι και αναμειγνύουμε με λίγο λάδι καρύδας. Το χρησιμοποιούμε ως φυσικό highlighter.

9. Η γοητεία του παλιού
Η βαζελίνη είναι ένα παλιό, καλό προϊόν ομορφιάς, που πρέπει να χρησιμοποιούμε με προσοχή, καθώς φράζει τους πόρους. Ειδικά αυτήν την εποχή, μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε σε ένα πολύ λεπτό στρώμα, στα σημεία που θέλουμε να δώσουμε λάμψη. Ένα ελαφρύ πέρασμα λοιπόν, στα βλέφαρα, στα μάγουλα ή στα χείλη, με ή χωρίς μακιγιάζ, χαρίζει λάμψη υγείας.
Συμβουλή: Η βαζελίνη είναι το ιδανικό προϊόν για να μαλακώσουν φτέρνες, αγκώνες και γόνατα. Απλώνουμε λίγη ποσότητα με κινήσεις μασάζ πρωί-βράδυ, για γρήγορα αποτελέσματα.
Από την Άντζελα Μολφέτα

ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: