Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Εντοπίστηκε ο οπαδός που τραυμάτισε τον Ίβιτς


Εντοπίστηκε από την κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο οπαδός που πέταξε το κουτί μπύρας εναντίον του Βλάνταν Ίβιτς στο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", που οδήγησε σε διακοπή την αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Ο δράστης εντοπίστηκε από την κάμερα που χρησιμοποιείται από τους "πράσινους" για το backstage τηλεοπτικό ρεπορτάζ των αγώνων.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ, "ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ όλο το υλικό που έχει στη διάθεσή του και σε συνεργασία με το υλικό της Αστυνομίας, έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που έριξε το μεταλλικό κουτάκι μπύρας. Πλέον η Αστυνομία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ταυτοποίησης του".

Από την πλευρά της ΠΑΕ, το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας έχει ολοκληρωθεί. Καταβάλλονται προσπάθειες και για την εύρεση της ταυτότητάς του βάσει της θέσης που κατείχε, αλλά θεωρείται δύσκολη η ταυτοποίησή του βάσει αυτής της διαδικασίας, καθώς ουδείς μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος για το αν είχε αλλάξει θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: