Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Burger Fest 2017


Μπέργκερ, γλυκά και μουσική θα είναι τα 3 βασικά συστατικά του φετινού Burger Fest, το οποίο ετοιμάζεται να τα συνδυάζει με τον παλμό του κόσμου και να αφήσει άλλο ένα επιτυχημένο food festival στην ιστορία της πόλης.
Το Burger Fest πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά πέρσι αποτελώντας το πρώτο γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ελλάδα αφιερωμένο στο μπέργκερ και τις μοναδικές γεύσεις του και συγκεντρώνοντας σε τρεις μόλις ημέρες δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών. 

Φέτος, επιστρέφει σε μεγαλύτερο χώρο, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με περισσότερες συμμετοχές, περισσότερες συναυλίες και φυσικά περισσότερα από τα αγαπημένα μας μπιφτεκόψωμα! Σε ένα χώρο πολύ πιο κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, το φετινό Burger Fest είναι έτοιμο να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους!

Για τέσσερις ημέρες, στις 18, 19, 20 και 21 Μαΐου, τα μεγαλύτερα burger house της πόλης θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Τα Burger House που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest '17 και θα γεμίσουν μυρωδιές από φρεσκοψημένο μπιφτέκι την ατμόσφαιρα είναι: Barbeque "Franklyn" Smokehouse, Beerger, Bronx Burgers Holargos, Brooklyn, The Taste Factory, Bullseye Burger, Diver Beer Restaurant, Goody's, Burger House, Hot Hot Burger Bar, Juicy Grill, King's Point burger bar, Lordos.24hours/agios_dimitrios, Mikaello, Monster Burgers Holargos, ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, Q Burgers.

Κι επειδή ωραία τα μπέργκερ, αλλά μετά το σηκώνουν και το γλυκό τους, στον χώρο του φεστιβάλ θα βρείτε και λιχουδιές να σας γλυκάνουν, από τους: Λόρδος Sweets, Lukumades και Davinci - Artisan Gelato.

Φαγητό χωρίς την κατάλληλη μουσική υπόκρουση δεν πάει, γι’ αυτό πλήθος συναυλιών και DJ Set θα πλαισιώσουν τις ημέρες του φεστιβάλ και φέτος στο μεγάλο stage της Τεχνόπολης, με μουσικές από Dub Pistols, Tonis Sfinos, Eisvoleas & DJ Strider, Mithridatis, The Wedding Singers, Βιετνάμ, IDRA KAYNE, The Jaguar Bombs, Polkar, CAYETANO (DJ set), The Swingin' Cats, Broken Radio, Μπάντα Ταπί.





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: