Ποιος ο λόγος που σταμάτησαν να προβάλλουν την διαφήμιση.
Πάνω που πάει να κάνει comeback στον χώρο του μόντελινγκ, η Cara Delevingne βρίσκει μερικά εμπόδια στον δρόμο! Όχι, ότι την επηρεάζουν απ’ το να τον διασχίσει, αλλά σίγουρα επιβαρύνουν αρνητικά την εικόνα της.
Πάνω που συνεργάστηκε με το beauty brand Rimmel London και η καμπάνια μετά από λίγο απαγορεύεται στην Αγγλία! Ο λόγος; Μπορεί και να σου φανεί αστείος…
Η διαφήμιση λοιπόν, αφορά την νέα μάσκαρα του brand Scandal Eyes Reloaded και δείχνει το γνωστό μοντέλο να είναι άκρως… μάχιμη (και αυτή και το βλέμμα), όταν φοράει το προϊόν.
Παρόλα αυτά το Advertising Standards Authority στην Μεγάλη Βρετανία βρήκε αρκετά παραπλανητική την διαφήμιση και για την ακρίβεια τις… βλεφαρίδες της Cara!
Παρόλα αυτά το Advertising Standards Authority στην Μεγάλη Βρετανία βρήκε αρκετά παραπλανητική την διαφήμιση και για την ακρίβεια τις… βλεφαρίδες της Cara!
Λόγω του ότι προβάλλει λανθασμένες πληροφορίες, ως προς το γεγονός ότι η μάσκαρα δεν αποδίδει αυτό το αποτέλεσμα στα βλέφαρα, το ASA αποφάσισε ότι δεν είναι σωστό από μέρους του brand να δημιουργεί «φρούδες ελπίδες» στον καταναλωτή!
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cara Delevingne έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια που έχει απαγορευτεί στην Αγγλία, καθώς πριν μερικά χρόνια καμπάνια για άρωμα του Tom Ford είχε δεχθεί την ίδια μοίρα, με την αιτιολογία ότι ήταν πολύ προκλητική.
Πουριτανοί οι Άγγλοι ή... κατσικοπόδαρη η Cara;
0 σχόλια: