Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Elle Fanning: 5 πράγματα που δεν γνωρίζεις για την «Barbie» του Χόλιγουντ


Η 19χρονη «κουκλίτσα» της μεγάλης οθόνης είναι το next big thing στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.
Έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 50 τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. 

Έχει συμπρωταγωνιστήσει με σπουδαίους σταρ της μεγάλης οθόνης, όπως την Angelina Jolie στο Maleficent, τον Brad Pitt στο Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον και τον Bryan Cranston στο πρόσφατο Trumbo. Έχει κάνει πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης την Άνοιξη του 2014. Κι όλα αυτά, ενώ ακόμη δεν έχει κλείσει τα 20 της χρόνια.


Ο λόγος για την Elle Fanning, την 19χρονη «κουκλίτσα» του Χόλιγουντ με την μακριά ξανθή κόμη και τα ψιλόλιγνο κορμί, που έχει κάνει πολλούς να την αποκαλούν «Barbie» στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Σύντομα, στις 6 Ιουλίου θα την δούμε να συμπρωταγωνιστεί με τους Nicole Kidman , Colin Farrell και Kirsten Dunst στο The Beguiled. Τη νέα σκηνοθετική δουλειά της θυγατέρας του Francis Ford Coppola, Sofia Coppola, που αποτελεί ένα παραμύθι αγάπης και εκδίκησης. Πρόκειται για το remake του ομώνυμου φιλμ του 1971 με τον Clint Eastwood, το οποίο με τη σειρά του βασίστηκε στο μυθιστόρημα A Painted Devil του Thomas P. Cullinan.


Στο φιλμ η Fanning υποδύεται μία μαθήτρια, την Alicia ενός απομονωμένου σχολείου θηλέων στο Νότο, στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Μαζί με τις συμμαθήτριές της, θα βρουν έναν τραυματισμένο στρατιώτη και θα τον περιθάλψουν. Η άφιξη του μυστηριώδη ξένου όμως θα διαταράξει τις μεταξύ τους σχέσεις, φέρνοντας τα πάνω – κάτω και τη ζήλια, την αποπλάνηση και την προδοσία στις ζωές τους.

Προτού λοιπόν απολαύσουμε την Elle Fanning στο σελιλόιντ, ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Παρακάτω θα βρεις πέντε πράγματα που ίσως γνώριζες για το next big thing του Χόλιγουντ.


Γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1998 στο Conyers της Τζόρτζια στις ΗΠΑ και ξεκίνησε την κινηματογραφική της καριέρα σε ηλικία μόλις 2 ετών, όταν υποδύθηκε την νεότερη εκδοχή της αδερφής της, επίσης ηθοποιού, Dakota Fanning, στην ταινία Τ’ Όνομά Μου Είναι Σαμ.

Η καταγωγή της έλκει από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Σύμφωνα με ένα ιστορικό του Ancestry.com, η νεαρή ηθοποιός είναι η 22η δισέγγονη του Εδουάρδου Γ της Αγγλίας, που ήταν βασιλιάς της Αγγλίας από τις 25 Ιανουαρίου 1327 έως το θάνατό του. Ως εκ τούτου, η Fanning είναι μακρινή ξαδέλφη με την Kate Middleton.

Στις φλέβες της πάντως δεν τρέχει μόνο γαλαζοαίματο, αλλά και αθλητικό αίμα. Ο πατέρας της ήταν αθλητής μπέιζμπολ, ενώ η μητέρα της έπαιζε τένις στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Η θεία της, Jill Arrington είναι παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων στο FOX.


Τόσο η Elle, όσο και η Dakota αποφάσισαν όταν ήταν ακόμη πιτσιρίκες ότι δεν θέλουν να τις φωνάζουν με το πρώτο όνομά τους, αλλά με το δεύτερο. Η Elle γεννήθηκε Mary Elle Fanning, ενώ η αδελφή της, Hannah Dakota Fanning.

H Elle έχει μεγάλη αδυναμία στην Marilyn Monroe. Είναι το είδωλό της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle είχε δηλώσει το 2013: «Έχω εμμονή μαζί της από τότε που την πρωτοείδα να παίζει στο 7 χρόνια φαγούρα. Ήμουν μόλις επτά ετών. Ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα –και έχω- δει ποτέ στη ζωή μου. Όσο μεγάλωνα έψαχνα να μάθω διάφορα για την τραγική ζωή της. Της συνέβησαν τόσα πολλά άσχημα πράγματα. Στάθηκε όμως δυνατή. Ανέχθηκε πολλά. Πολλά περισσότερα απ’ όσα τελικά μπορούσε να αντέξει. Και τελικά, έγινε είδωλο».





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: