Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Νίκη με διαιτησία για την ΑΕΚ στο Περιστέρι


Ένα διαιτητικό σφάλμα ήταν αυτό που "σημάδεψε" την αναμέτρηση του Περιστερίου, που βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια με 1-0 επί του Ατρόμητου χάρη στο γκολ του Πέτρου Μάνταλου στο 57΄.
Ο Ατρόμητος που μέχρι το 72΄ δεν... υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε πεντακάθαρο γκολ με τον Λημνιό στο 77΄, το οποίο, όμως, ακυρώθηκε λανθασμένα από την υπόδειξη του βοηθού διαιτητή του Θάνου.

Ο σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου καλυπτόταν την ώρα που ο Τόνσο σημάδεψε το δοκάρι κι ως εκ τούτου η φάση αυτή έκρινε το παιχνίδι και ανέδειξε νικήτρια την Ένωση η οποία πανηγύρισε το "διπλό" μετά από 5 μήνες και συγκεκριμένα από τις 17 Οκτωβρίου 2016 (2-1 την ΑΕΛ).

Η ταυτότητα της αναμέτρησης

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μπετσόγλου (Κορίνθου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣΑ ΠΙΝΤΟ): Γκορμπούνοφ, Μανιάτης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Μπάχα (72’ Τόνσο), Κατράνης, Ούμπιντες, Πλατέλλας (72’ Λημνιός), Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί (82’ Ντάουντα)

ΑΕΚ (ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ): Μπάρκας, Ντίντακ, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας (54’ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο (90’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (87’ Πέκχαρτ), Αϊντάρεβιτς.

Γκολ: 57' Μάνταλος
Κίτρινες: 90' Μανιάτης/45’ Γιόχανσον, 86’ Σιμόες, 87’ Αϊντάρεβιτς






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: