Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Αποκαλύψεις από τη Σελένα Γκόμεζ για τον εθισμό της με το Instagram



Το αστέρι της ποπ μιλάει για την κατάθλιψη και την θεραπεία της σε κλινική

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως η απότομη δημοσιότητα που αποκτά κάποιο άτομο μπορεί να είναι τελικά ο δρόμος που θα τον οδηγήσει στην κατάθλιψη και αυτή με τη σειρά της θα ανοίξει τις πόρτες κάποια κλινικής.
Το αστέρι της ποπ μουσικής Σελένα Γκόμεζ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση σε αυτόν το θλιβερό κανόνα. Η 24χρονη τραγουδίστρια, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο τεύχος Απριλίου του περιοδικό Vogue, αποκάλυψε πως τρόμαξε με την εμμονή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν διαπίστωσε πως οι 113 εκατομμύρια followers που έχει στο Instagram την είχαν αναγκάσει να ξυπνάει και να κοιμάται με αυτή τη σκέψη. «Ένιωσα να με έχει κυριεύσει» είπε η τραγουδίστρια η οποία τόνισε πως πλέον έσβησε την εφαρμογή του μέσου κοινωνικής δικτύωσης από το κινητό της!
3E53DB9200000578-0-image-a-42_1489669405877
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας καθώς διαπίστωσε πως  έπασχε από κατάθλιψη, στρες, και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, όπως παραδέχθηκε, μπήκε για τρεις μήνες σε μια κλινική προκειμένου να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα θεραπείας.
«Η αυτοεκτίμησή μου είχε πληγεί. Ένιωθα κατάθλιψη, άγχος. Άρχισα να αντιμετωπίζω κρίσεις πανικού προτού ανέβω στη σκηνή ή αμέσως μόλις κατέβαινα από τη σκηνή. Βασικά ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετά καλή, δεν ήμουν ικανή. Ένιωθα πως δεν προσέφερα τίποτα στους θαυμαστές μου κι εκείνοι το αντιλαμβάνονταν αυτό, επρόκειτο για την απόλυτη παραμόρφωση» αφηγήθηκε η Γκόμεζ.

Adbox Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: