Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η Ελλάδα φέτος θα είναι μόδα σαν τουριστικός προορισμός!


Με το δεξί, και γιατί όχι, φαίνεται πως μπαίνει η νέα χρονιά αναφορικά με τον αριθμό των τουριστών που αναμένονται να επισκεφθούν (και) φέτος τη χώρα μας, σύμφωνα με τον μεγαλύτερο διεθνώς διοργανωτή ταξιδίων TUI!
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει ο θυμόσοφος λαός μας, κι από ό,τι φαίνεται μέχρις ώρας, μάλλον έχει δίκιο, αφού από την πρώτη κιόλας μεγάλη τουριστική έκθεση της χρονιάς στην Γερμανία, την CMT της Στουτγάρδης, διαφαίνεται ένα πρωτοφανές ενδιαφέρον για τη χώρα μας, με την Ελλάδα ήδη να πετυχαίνει μία αύξηση 41% στις κρατήσεις της.

Μάλιστα η χώρα μας εμφανίζεται ως ο πλέον ευνοημένος προορισμός στο ξεκίνημα της σεζόν, συνεχίζοντας τις καλές επιδόσεις του περασμένου καλοκαιριού. Μετά από αρκετά χρόνια, η Ελλάδα κατάφερε, αφενός μεν να ξεπεράσει την Τουρκία, αφετέρου να επανακτήσει τη δεύτερη θέση πίσω από την Ισπανία.

«Αυτή τη στιγμή διαπιστώνουμε μία σημαντική ανάκαμψη. Πολλοί Γερμανοί, που το περασμένο έτος δεν έκαναν διακοπές, πραγματοποιούν φέτος τις κρατήσεις για το ταξίδι τους ιδιαίτερα νωρίς», εξηγεί ο πρόεδρος της TUI Γερμανίας, κ. Sebastian Ebel.

Στα παραπάνω βοηθούν σίγουρα και οι προσθήκες νέων απευθείας πτήσεων προς την Κω από το Ανόβερο, τη Νυρεμβέργη, τη Στουτγάρδη και τη Βασιλεία, καθώς και από το αεροδρόμιο Schönefeld του Βερολίνου προς τη Ρόδο και την Κρήτη.






Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: