Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

"Ντου" στην προπόνηση του ΠΑΟ, επίθεση σε τρεις παίκτες



Περισσότεροι από 70 εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο "Γεώργιος Καλαφάτης" το απόγευμα της Παρασκευής και επιτέθηκαν στους παίκτες του "τριφυλλιού" και στον νέο προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη.


Οι οπαδοί έκαναν την εμφάνιση τους αφού είχε ξεκινήσει η προπόνηση, μπαίνοντας στο γήπεδο του Κορωπίου και πηγαίνοντας προς το μέρος των ποδοσφαιριστών.

Βίκτορ Ιμπάρμπο, Γιώργος Κουτρουμπής και Ζέκα δέχθηκαν χτυπήματα από τους οπαδούτς, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έγιναν αποδέκτες ύβρεων. Μόνο χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν ακόμα χειρότερα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να μπει στην μέση αλλά ούτε αυτός κατάφερε να ηρεμήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού και υπήρξαν κάποιοι που έβρισαν και τον 48χρονο τεχνικό και άλλοι που του είπαν: "Έχεις την ευκαιρία να δείξεις την δουλειά σου και να βελτιώσεις τα πράγματα αλλά να ξέρεις ότι δεν ξεχνάμε αυτό που έγινε το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό".

"Πυροσβετικά" επιχείρησε να παρέμβει και ο Σεμπάστιαν Λέτο ο οποίος έλεγε στους συγκεντρωμένους ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και ότι θα έπρεπε να ηρεμήσουν. Ο Μάρκους Μπεργκ δεν μπορούσε να πιστέψει τι γινόταν και καθόταν σε μια γωνία με το βλέμμα εμφανώς... χαμένο.

Το περιστατικό διήρκεσε 10-15 λεπτά, με τους οπαδούς να αποχωρούν φωνάζοντας συνθήματα εις βάρος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Στο προπονητικό κέντρο βρισκόταν και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Απόστολος Κασκάνης, και ο Σπύρος Βλάχος, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος το τελευταίο διάστημα, αλλά και μικρή αστυνομική δύναμη.




Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: