Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Plus-size καλλονή βάζει φωτιά στα καλλιστεία



Στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Italia της γειτονικής χώρας, η κριτική επιτροπή – αλλά και το κοινό – τόλμησαν και ανέδειξαν στην δεύτερη θέση την 22χρονη Πάολα Τορέντε, ένα curvy μοντέλο με καμπύλες οι οποίες συνήθως κρίνονται υπερβολικές σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς.


Όμως αυτή η απόφαση ξεσήκωσε αντιδράσεις. Το μοντέλο από την Κροατία, Νίνα Μόρικ, επιτέθηκε στην Τορέντε μέσω ανάρτησής του στο Instagram: «Εχουν δημιουργηθεί οργανώσεις για την υπεράσπιση των ατόμων με πολλά κιλά. Φθάσαμε στο σημείο να διαλέξουμε για Μις Ιταλία μια κοπέλα που είναι πολύ χοντρή, στο όνομα της ευαισθησίας και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Γιατί δεν ξεκινάτε μια οργάνωση για τους ανθρώπους που έχουν άσχημα πόδια;».

Κατά της Τορέντε τάχθηκε και η μητέρα του μοντέλου που κατέκτησε την τρίτη θέση στα καλλιστεία: «Μια κοπέλα με τόσα κιλά θα έπρεπε να λάβει μέρος σε διαγωνισμό για το διαγωνισμό Plus Size Miss Ιταλία και όχι στον κανονικό διαγωνισμό».

Η διοργανώτρια των καλλιστείων, Πατρίτσια Μιριλιάνι, πάντως υπεραμύνθηκε της επιλογής της Τορέντε: «Σταματήστε τα στερεότυπα. Αυτό που θέλουμε είναι γυναίκες μοντέλα όσο πιο κοντά στις πραγματικές γυναίκες».

Η Τορέντε δήλωσε για τη νίκη της: «Παρά το ότι πήρα τη δεύτερη θέση, νιώθω νικήτρια».






Adbox



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: