Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

H Emily Ratajkowski πρωταγωνίστρια στην νέα καμπάνια Jason Wu



Φέτος είναι η χρονιά της. Εmily-ness το ονόμασε η Naomi Wolf, η διάσημη συγγραφέας του μπεστ σέλλερ Τhe Beauty Myth και εμπνεύστρια του φεμινισμού τρίτου κύματος, που της πήρε συνέντευξη για το τεύχος Αυγούστου του Harper’s Bazaar.
Πρώτα η τόπλες σέλφι με την Kim Kardashian, στη συνέχεια, η γυμνή φωτογράφηση πάνω στο άλογο για το Harper’s και τώρα η νέα καμπάνια για τον Jason Wu.


Η Emily ανέβασε τις φωτό του δίδυμου Inez & Vinoodh στο λογαριασμό της στο Instagram σαρώνοντας μια ακόμα φορά τα views. Ένα από τα ωραιότερα κορίτσια της νέας γενιάς, η Emily αρνείται την ενοχοποίηση γύρω από τη σεξουαλικότητά της. Αυτός ήταν και ο λόγος της συζήτησης με την Naomi Wolf που υπερασπίζεται το δικαίωμα στην ελεύθερη διαχείριση του σώματος χωρίς ταμπού.

«Δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να απολογούμαι για την ερωτική μου ζωή», εξήγησε η Emily. «Όταν ο Justin Bieber φωτογραφίζεται γυμνός όλοι χειροκροτούν, όταν ένα κορίτσι βγάζει τα ρούχα του λένε ότι πηγαίνει γυρεύοντας. Για μένα αυτό παραμένει το πρόβλημα. Δεν θα μου πει κανείς πώς θα αποφασίσω για το σώμα μου».







ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: