Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Άνοιξε ο δρόμος για την έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου


Tην επαναφορά της προηγούμενης σύνθεσης της επιτροπής δεοντολογίας της, κάτι που είχαν ζητήσει η FIFA και η UEFA, αποφάσισε η ΕΠΟ, γεγονός που ανοίγει τον... δρόμο για την έναρξη του πρωταθλήματος.


Αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος της αναβολής της Super League και μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι εξαιρετικά πιθανό ο Σταύρος Κοντονής να αποφασίσει την έναρξη της λίγκας.

Νωρίτερα είχε ματαιωθεί από την πλευρά του Γκιρτζίκη, η προγραμματισμένη συνάντηση της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, γεγονός που ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τους ξένους αξιωματούχους.

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Κουτσοκούμνης είπε μεταξύ άλλων: «Ό,τι και να γίνει, ό,τι και να κάνει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Βάσει καταστατικού και κανονισμών δεν μπορούμε να το δεχθούμε το ραντεβού, αφού δεν είναι παρούσα η ΕΠΟ. Λυπούμαστε γι' αυτό, δεν θέλαμε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε διαφορετικά».

Δεν παραιτείται ο Γκιρτζικης

Μπορεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης να είναι ένα από τα 31 άτομα που παραπέμπονται σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας», ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε μετά το τέλος του σημερινού διοικητικού συμβουλίου ότι δεν θα παραιτηθεί. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων: «Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, την ώρα που πρέπει να το κάνω, αφού πρώτα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα».

Στην διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου υπέβαλαν την παραίτησή τους από τις θέσεις τους ο αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Τοπολιάτης, και ο β΄ αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Μαζαράκης, τις οποίες πήραν οι Δαμιανός Γαβριηλίδης και Μιχάλης Τζανόπουλος, αντίστοιχα.

Επίσης, ο Γιάννης Παππάς ανέλαβε γ΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, θέση που δεν είχε... κάτοχο μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Δημητρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση παρέστη ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος συνέστησε στα άτομα που παραπέμπονται για την «Κάρτα Υγείας» να παραιτηθούν.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: