Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Do it yourself: Πώς να πετύχεις τον τέλειο οργασμό!



Γιατί όλα είναι στο χέρι σου!


Ελα πες, μην ντρέπεσαι...τι κάνεις μόνη σου μέσα στο σαλόνι σου; Μήπως ανακαλύπτεις το σώμα σου; Καλά κάνεις! Διότι όσο γνωρίζεις εσύ τον εαυτό σου δεν σε ξέρει κανένας άλλος! Άλλωστε είναι αυταπόδεικτο ότι όποτε αυτοϊκανοποιείσαι έρχεσαι πάντα σε οργασμό.

 Έτσι δεν είναι;

Πως θα ανεβάσεις το level όμως; Δες κάποιες συμβουλές και ακολουθήσε τις κατά λέξη!

1. Mπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα sex toys. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς μόνη σου (με τα δάχτυλά σου), απλά αυτά λειτουργούν βοηθητικά και σε κάνουν να φτάσεις σε οργασμό πιο γρήγορα. Επίσης μπορεί να έχεις όρεξη μια περίεργη ώρα και συνάμα να είσαι κουρασμένη. Αυτή είναι μια τέλεια λύση!

2. Αν δεν έχεις ανακαλύψει το σημείο G σου, τότε χρησιμοποίησε τα χέρια σου (το free-est sex toy από όλα) και ακούμπα διάφορα σημεία μέχρι να εντοπίσεις και να "νιώσεις" ποιο είναι το σημείο που μπορεί να σε απογειώσει οργασμικά!

3. Τι και αν έχεις αγόρι και κάνεις sex συχνά-πυκνά, το να αυτοϊκανοποιείσαι είναι μια must σεξουαλική δραστηριότητα.
Καταρχήν μπορεί να σου έρθει όρεξη μια στιγμή που είσαι μόνη σου και δεν είσαι μαζί με το αγόρι σου ή μπορεί να σου ήρθε μια φαντασίωση και να θέλεις να την εκπληρώσεις μόνη σου. Όσο και αν σε "φτιάχνει" το αγόρι σου και να ταιριάζετε σεξουαλικά, θέλεις λίγο να ξεφύγεις και να δοκιμάζεις (φανταστικά έστω)διαφορετικές εμπειρίες.

4. Tip για να βρεις το σημείο G: Βάλε δυο δάχτυλα μέσα στον κόλπο σου και κάνε κυκλική κίνηση μέχρι να βρεις το σημείο. Είναι ο πιο ερεθιστικός τρόπος ανακάλυψης του σημείου G που μπορείς να κάνεις!

5. Όταν θέλεις να αυτοϊκανοποιηθείς πρέπει να φτιάξεις και το ιδανικό σκηνικό στο μυαλό σου. Η φαντασία σου μπορεί να οργιάσει. Είσαι ελεύθερη να φτιάξεις οποιοδήποτε σενάριο μπορεί να σε "ανάψει" ~> λεσβιακό, με κάποιον άλλο εκτός από το αγόρι σου, το αγόρι σου με κάποια άλλη, με κάποιον celebrity, τρίο!
Αλλά αν δεν το έχεις με αυτό τον τρόπο τότε μπορείς να μπεις σε κάποιο pornsite και να επιλέξεις τι θέλεις να δεις.
Σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε "φτιάξει" αμέσως!

6. Όσες φορές και να αυτοϊκανοποιηθείς δεν υπάρχει περίπτωση να μην θέλεις να κάνεις και sex αν σου έρθει η ευκαιρία. Ίσα ίσα που όλο αυτό ήταν ένα ζέσταμα! Όταν ξέρεις τι είναι αυτό που σε ερεθίζει είναι πιο εύκολο να καθοδηγήσεις και το αγόρι σου στο τι πρέπει να κάνει για να φτάσεις σε οργασμό...και γιατί όχι να έχεις και πολλαπλούς οργασμούς!






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: