Μήπως να δοκιμάσεις αυτό το τρικ και να μάθεις να κόβεις το καρπούζι με έναν νέο τρόπο που θα σε διευκολύνει;
Ενα από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού είναι το καρπούζι: είναι νόστιμο, δροσερό και ροζ. Τόσοι λόγοι να το ζητάς, κυρίως κάθε ζεστό μεσημέρι ή βράδυ σαν επιδόρπιο μετά το φαγητό.
Γιατί όμως κάθε φορά που πας να το κόψεις να γίνεσαι χάλια, να κόβεις εκείνες τις τεράστιες τρίγωνες φέτες και να μην ξέρεις πώς να το φας; Η λύση ήταν εύκολη και πιθανότατα μπροστά στα μάτια μας, όμως καμια μας δεν το χε δοκιμάσει.
Ο νέος τρόπος να το κόβεις και να το σερβίρεις, θα σου λύσει τα χέρια. Κοψ' το στη μέση και πάρε το μισό, γυρνώντας το ανάποδα, με τη φλούδα να βλέπει προς το μέρος σου. Έπειτα κόψ' το σε οριζόντιες λωρίδες και στη συνέχεια σε κάθετες ώστε να δημιουργήσεις τετραγωνάκια.
0 σχόλια: