Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Κάννες 2016: Η Blake Lively μόλις έφτασε και ξεκίνησε τις απίστευτα stylish εμφανίσεις



Μπορεί να είναι ήδη λίγων μηνών έγκυος, όμως η Blake Lively φαίνεται πως δεν πτοείται καθόλου, όταν μιλάμε για μόδα.
Μετά από την εκπληκτική της εμφάνιση που μαγνήτισε όλα τα φλας στο Met Gala της περασμένης Δευτέρας, η σταρ συνεχίζει το σερί των άψογων looks, αυτή τη φορά έχοντας ως προορισμό της τις Κάννες.
Η διάσημη ηθοποιός έφτασε στο αεροδρόμιο της Νίκαιας για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο ξεκινά αύριο και το πρώτο της "στυλιστικό δείγμα" είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

spl1277936 008 214f5
Αυτή τη φορά η Blake προτίμησε μια λευκή καπαρντίνα, την οποία συνδύασε με λευκό παντελόνι, υιοθετώντας έτσι το monochrome trend. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά; Τα καφέ δερμάτινα ψηλοτάκουνα σανδάλια της, που έδειξαν πως δε φοβάται να σπάσει το στυλιστικό κανόνα που λέει πως το μαύρο δεν ταιριάζει με το καφέ.

Τι να έχει άραγε η miss Lively στο πρόγραμμα για το κόκκινο χαλί;



Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: