Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Champions League



Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Οι Ισπανοί παρά την ήττα απο την Μπάγερν με 2-1 στο Μόναχο ήταν τελικά αυτοί που χαμογελάσανε στο τέλος μιάς και είχαν νικήσει στο πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη με 1-0.


Σε ενα εκπληκτικό παιχνίδι αντάξιο του Champions League και μπροστά σε 70000 φιλάθλους η Μπάγερν άσκησε έντονη πίεση απο τα πρώτα λεπτά του αγώνα στην Ατλέτικο.



Ευτύχησε να προηγηθεί με εύστοχο χτύπημα φάουλ του Τσάβι Αλόνσο στο 31 λεπτό, αφού όμως πρώτα η μπάλα χτυπήσει στον Μαρτίνεζ της Ατλέτικο και αλλάξει πορεία. Στη συνέχεια και μερικά λεπτά αργότερα έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να κάνει το σκόρ 2-0 όταν ο εκπληκτικός Σλοβένος τερματοφύλακας Ομπλακ της Ατλέτικο απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μύλερ.



Το ημίχρονο έληξε 1-0 και στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο έβαλε τα θεμέλια της πρόκρισης όταν ισοφάρισε σε 1-1 στο 53 λεπτό με τον Κριζμαν. Πλέον οι Βαυαροί θέλανε άλλα δυο γκόλ για να προκριθούν.



Ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά έδωσε κάποιες ελπίδες στους Γερμανούς όταν έκανε το σκόρ 2-1 στο 74 λεπτό, αλλά δεν ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση και έτσι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πέρασε στον τελικό. Μάλιστα λίγο πρίν τη λήξη έχασε πέναλτι με τον Τόρες και την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά ο Νόυερ απέκρουσε το πέναλτι.





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: