Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο πιο σωστός τρόπος να βουτυρώσεις τα ποπ κορν




Αποψε αποφάσισες να μείνεις σπίτι. Δεν μπορείς να βγεις ακόμα ένα βράδυ, θες λίγο να ξεκουράσεις το κορμί σου. Διάλεξε την αγαπημένη σου ταινία, ξάπλωσε στον καναπέ σου και απόλαυσε την στιγμή. Όπα όπα, κάτι ξεχάσαμε.
Μπορεί το βράδυ να κυλήσει όμορφα χωρίς να φτιάξεις ποπ κορν; Ε όχι.
Ταινία χωρίς ποπ κορν γίνεται; Δεν γίνεται. Και ακόμη καλύτερα αν τα ποπ κορν είναι βουτυρωμένα. Σκέτη απόλαυση.

Το θέμα είναι όταν αποφασίζεις να φτιάξεις κάτι, να το κάνεις σωστά. Το αποτέλεσμα να είναι πεντανόστιμο. Και μην ακούω ''κάνω διατροφή, το βούτυρο παχαίνει'', γιατί θα τρελαθώ. Αφού θα την κάνεις την παρανομία, τουλάχιστον να το απολαύσεις.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να βουτυρώσεις σωστά τα ποπ κορν είναι πανεύκολη. Διάβασε προσεκτικά.

Πρώτο βήμα
Κόψε ένα μεγάλο κύβο βουτύρου (εξαρτάται από τα άτομα, αν είσαι μόνη ένα κομμάτι είναι αρκετό) και τοποθέτησε το σε μια μικρή κατσαρόλα. Άναψε την φωτιά και περίμενε να ζεσταθεί.

Δεύτερο βήμα
Μόλις το βούτυρο βράσει, θα δεις πως θα αρχίσει να αφρίζει. Πάρε ένα μεγάλο κουτάλι και ξεκίνα να αφαιρείς τον αφρό. Γιατί; Για να γίνει το γεύμα σου πιο άπαχο. Και νόστιμο. Μερικές φορές βοηθάει να σπρώξεις το κατσαρολάκι μπρος- πίσω, για να βγει ο αφρός στην κορυφή και να μπορέσεις να τον αφαιρέσεις πιο εύκολα.

Τρίτο βήμα
Αφού έχεις αφαιρέσει τον αφρό, το βούτυρο θα αποκτήσει το κίτρινο του χρώμα. Μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά θα είναι έτοιμος.

Τέταρτο βήμα
Μετά ρίξε τον σε ένα καινούργιο κατσαρολάκι και ρίξε μέσα τα ποπ κορν. Αν όμως βιάζεσαι μπορείς να κάνεις το εξής: Την ώρα που θα φτιάχνεις το βούτυρο, σε μια άλλη κατσαρόλα φτιάξε τα ποπ κορν. Όταν θα είναι έτοιμα, ρίξε το βούτυρο από πάνω. Έτοιμο!


ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: