Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

5 λόγοι να χρησιμοποιείτε τον Vivaldi αντί των Chrome- Firefox



O Vivaldi είναι ένας web browser που παρουσιάστηκε πρόσφατα και απευθύνεται στους high end users, ή έστω εκείνους που θέλουν να κάνουν περισσότερα με το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet.


Ακολουθούν 5 λόγοι που μπορεί να σας πείσουν να προτιμήσετε τον Vivaldi web browser αντί των δημοφιλών Chrome και Firefox.




Tab Stacking

Αν ανοίγετε πολλά tabs μαζί, αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύτιμο. Μπορείτε να τα ομαδοποιήσετε, έτσι ώστε και καλύτερα οργανωμένα να είναι και, ταυτόχρονα, να είναι ευκολότερα διαχειρίσιμα. Η δυνατότητα λειτουργεί με απλό drag n drop των tabs, έτσι ώστε να τα «στοιβάζετε».



Note Taking
Ο Vivaldi διαθέτει ένα εργαλείο για να σημειώνετε ιδέες καθώς σερφάρετε. To εργαλείο είναι διαθέσιμο στο sidebar του web browser.

Οι σημειώσεις μπορούν να οργανωθούν σε φακέλους και μπορείτε να προσθέσετε στιγμιότυπα οθόνης και συνημμένα.

Quick Commands
Οι σύντομες εντολές είναι σαν το spotlight στο Mac και το omnibox στον Chrome, αλλά είναι ακόμη εύχρηστο χάρη στο F2 shortcut στο πληκτρολόγιο.

Το Quick Commands box χρησιμεύει για την αναζήτηση συντομεύσεων και του πληκτρολογίου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Vivaldi web browser επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας shortcuts στο πληκτρολόγιο.



Mouse Gestures
Ίσως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Vivaldi, το οποίο αν χρησιμοποιήσετε δύσκολα θα αποχωριστείτε. Το χαρακτηριστικό -που υποστηρίζεται και από τον Opera web browser-, επιτρέπει να δίνετε εντολές με συγκεκριμένες κινήσεις του mouse. Επί του παρόντος δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας «νεύματα».



Side-by-Side browsing
Είναι σαν να έχετε πολλά παράθυρα του web browser ανοικτά, αλλά με έναν πολύ πιο βολικό τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλά tabs και να ομαδοποιήσετε την απεικόνιση τους οριζόντια ή κάθετα. Η χρήση είναι απλή με επιλογή πολλαπλών tabs με Ctrl ή Cmd.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: