Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ρομπόλη:«Ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά που έπρεπε να περιγράψω ήταν η κηδεία του Παντελή»



Είναι στιγμές που ακόμη και οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν χρέος να μας ενημερώνουν για όσα –καλά ή άσχημα- συμβαίνουν στον κόσμο λυγίζουν. «Σπάνε μπροστά σε εικόνες που δεν τις χωρά α ανθρώπινος νους.

Η Σοφία Ρομπόλη διερμηνέας του νοηματικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA για τα κωφά άτομα πριν λίγες μέρες είχε λυγίσει όταν περιέγραφε την εικόνα ενός προσφυγόπουλου.
AdTech Ad
Η Σοφία Ρομπόλη μίλησε μεταξύ άλλων και για την ημέρα που έπρεπε να περιγράψει την κηδεία του Παντελή Παντελίδη στη νοηματική γλώσσα.
«Μπορεί να μην το πιστέψετε αλλά ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά που έπρεπε να περιγράψω ήταν η κηδεία του Παντελή Παντελίδη. Για τους κωφούς που δεν ακούν μουσική ή τραγούδια δεν ήταν κατανοητό γιατί ένας καλλιτέχνης έγινε τόσο αγαπητός και στην κηδεία του πήγαν χιλιάδες άτομα. Αυτό που έκανα λοιπόν ήταν να τους μεταφέρω τους στίχους των τραγουδιών του. Να «νιώσουν» πως αυτό το 32χρονο λαϊκό παιδί έγραφε με μαεστρία για τον ερωτικό πόνο, την απόρριψη, την αγάπη, το πάθος κι έτσι να καταλάβουν την λαοθάλασσα στην κηδεία του» εξηγεί η Σοφία σε καθημερινή εφημερίδα!



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: