Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

To πρώτο trailer από το reunion των Friends είναι εδώ


Αν και πολύ νόμιζαν ότι τα Φιλαράκια θα γύριζαν κάποιο επετειακό επεισόδιο, τελικά είναι μια συνάντηση με επεταικό χαρακτήρα που μοιάζει χρυσή στα εκατομμύρια θαυμαστών των Friends οι οποίοι και κάθησαν στον ίδιο καναπέ μετά από 12 χρόνια.

Tζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λε Μπλανκ ή αλλιώς οι Ρέιτσελ, Μόνικα, Ρος, Φοίβη και Τζόι έδωσαν το παρόν στο τηλεοπτικό αφιέρωμα που έγινε για τον σκηνοθέτη και παραγωγό των μεγάλων sitcom επιτυχίων, James Burrows.
To ειδικό αφιέρωμα του ΝΒC θέλει να τιμήσει τον διάσημο τηλεοπτικό σκηνοθέτη και δημιουργό μερικών από των πιο κλασικά αστείων σειρών της αμερικανικής τηλεόρασης (από τη δεκαετία των 70ς μέχρι σήμερα ο Burrows έχει σκηνοθετήσει επεισόδια για τα The Mary Tyler Moore Show, Frasier, Will and Grace, Two and a Half Men, Τhe Big Bang Theory και προφανώς Friends) και το έκανε με τον ιδανικότερο τρόπο.
Η τιμητική βραδιά All-Star Tribute to James Burrows θα προβληθεί στο NBC την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ο Μάθιου Πέρι βλ. Τσάντλερ δεν ήταν εκεί για να αποδείξει ότι το χιούμορ είναι ο συνδετικός κρίκος μιας παρέας που τουλάχιστον μπροστά από την κάμερα περνάει πραγματικά καλά, χωρίς να κάνει σεξ ο ένας με τον άλλον. Το είπαν, το δήλωσαν, το διασκέδασαν -και εμείς.



Αυτό είναι το πρώτο trailer που θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις





Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: