Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Τι κάνουμε στο κρεβάτι και τη "σπάει" στις γυναίκες;



Ισως και να πηγαίνει το μυαλό σου κάπου...


- Όταν προσπαθείς να αποφύγεις τη χρήση προφυλακτικού. Αποτελεί το νούμερο 1 πράγμα που εκνευρίζει τις γυναίκες αφού δείχνει πως ρισκάρεις το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και μετάδοσης αφροδίσιων νοσημάτων. Με αυτόν τον τρόπο της δίνεις την εντύπωση πως είσαι ανεύθυνος και φυσικά την ξενερώνεις και τη φέρνεις σε δύσκολη θέση.

-Δεν μπορείς με τίποτα να ξεκουμπώσεις το σουτιέν της. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά όπως και να το κάνεις, πάνω στο πάθος της στιγμής είναι κάπως εκνευριστικό να συμβαίνει. Καλύτερα να της ζητήσεις να το βγάλει μόνη της αν δεν είσαι και τόσο σίγουρος ότι θα το καταφέρεις.

-Όταν νομίζεις πως είναι διατεθειμένη να κάνει όλα αυτά που βλέπεις στις τσόντες. Ωραίο είναι να πειραματίζεστε στο σεξ και να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα, αλλά κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του. Ειδικά αν είναι ο πρώτος καιρός που βγαίνετε, καλύτερα να αποφύγεις να ζητήσεις κάτι πολύ kinky, μέχρι να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και τις διαθέσεις της.

-Όταν σταματάς λίγο προτού έρθει σε οργασμό. Τι να κάνεις ο καημένος;

-Όταν ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για τη δική σου απόλαυση. Μεταξύ μας τώρα, είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Εσένα δηλαδή πως θα σου φαινόταν να κάνεις στοματικό στη σύντροφό σου και στη συνέχεια να τελείωνε το σεξ όποτε ερχόταν εκείνη σε οργασμό χωρίς να δίνει σημασία για εσένα; Ε κάπως έτσι νιώθει κι εκείνη. Προσπάθησε να αναπτύξεις μια ισότιμη σχέση και στο κρεβάτι, ώστε να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: