Μια νέα καινοτομία στη σοκολατοποιία φέρνει το ελβετικό εργοστάσιο σοκολάτας Barry Callebaut, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων σοκολάτας και κακάου σε όγκο, λανσάροντας μια σολοκάτα που δεν λιώνει.
Η εταιρεία υποστηρίζει ότι επινόησε την πρώτη σοκολάτα η οποία αντέχει ακόμα και στους 38 βαθμούς Κελσίου και ότι δεν στερείται σε τίποτα γευστικά σε σχέση με τις κανονικές σοκολάτες,
Το νέο σοκολατένιο προϊόν έρχεται σε μια περίοδο με πτώση στις πωλήσεις σοκολάτας παγκοσμίως.
Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που γίνεται προσπάθεια για παραγωγή σοκολάτας που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά όπως επισημαίνουν οι Financial Times η Barry Callebaut επικεντρώνεται σε μια ποικιλία υψηλής ποιότητας.
Επίσης, προσθέτει ότι και η Nestlé αναμένεται να λανσάρει τη δική της αντίστοιχη σοκολάτα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια ενώ η Hershey έχει ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα της και θα ξεκινήσει τις πωλήσει σε μερικές αγορές εκτός των ΗΠΑ τον επόμενο χρόνο.
0 σχόλια: