Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

3 διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με το ισιωτικό



3 ιδέες για υπέροχο styling με ισιωτικό

1. Όταν δεν έχεις χρόνο για λούσιμο


Πρέπει να φύγεις και δεν έχεις χρόνο να λουστείς; Ψέκασε πρώτα τα μαλλιά σου με στεγνό σαμπουάν σε μορφή σπρέι, κυρίως πάνω στις ρίζες.

Μετά, πάρε το ισιωτικό Brilliant Care Keratin Advance της Bosch (για να βεβαιωθείς ότι δεν θα καεί η τρίχα, αφού είναι το πλέον κατάλληλο εργαλείο styling χάρη στη μοναδική προστατευτική φόρμουλα της κερατίνης Keratin Advance) και ίσιωσέ τα όπως θα τα ίσιωνες κανονικά - μόνο αυτή τη φορά, κάθε φορά που φτάνεις στις άκρες, γύρνα τις προς τα μέσα. 



2. Για τέλειο bed hair


Για επιμελώς ατημέλητο λουκ, ψέκασε πρώτα τις άκρες των μαλλιών σου (αφού τα έχεις στεγνώσει) με sea salt spray. Μετά, πιάσε μικρά τμήματα από τα μαλλιά σου, γυρνώντας τα από μέσα, σαν να φτιάχνεις κύκλους. Πάρε τώρα το ισιωτικό Brilliant Care Keratin Advance της Bosch και πίεσε τους κύκλους που έχεις φτιάξει ανάμεσα στις θερμαινόμενες πλάκες του ισιωτικού. Μόλις τους αφήσεις, πέρνα από μέσα τα δάχτυλά σου για να πετύχεις το ανάλαφρο αποτέλεσμα που θες.

3. Για υπέροχες μπούκλες


Πέρασε μια μικρή τούφα μαλλιών γύρω από το σίδερο της Bosch, κρατώντας το κάθετα στο κεφάλι σου. Κάθε φορά που τυλίγεις μια μπούκλα, πιάνε την με ένα τσιμπιδάκι ψηλά στο κεφάλι για να μείνει σταθερή. Στο τέλος, χτένισε τις μπούκλες για να τις ανοίξεις και να τις κάνεις πιο ομοιόμορφες και φυσικές.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: