Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Που προτιμά να κάνει sex το κάθε ζώδιο;



Δες στη συνέχεια ποιες είναι οι ιδιαίτερες προτιμήσεις του κάθε ζωδίου αναφορικά με το sex. Κι αυτό καθώς, ο κάθε άντρας, αναλόγως του ζωδίου του, παρουσιάζει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση σχετικά με το που και πως του αρέσει να κάνει sex με την κοπέλα του.


Κριός
«Σκληρός» και παθιάρης εραστής, ο Κριός λατρεύει το sex στο αυτοκίνητο!

Ταύρος
Ένας Ταύρος φτιάχνεται με την ιδέα του sex στην κουζίνα οπότε φορέστε ποδιά, κρύψτε τα αιχμηρά αντικείμενα και καλού – κακού.

Δίδυμος
Ο περιπετειώδης Δίδυμος λατρεύει sex on the beach! Όχι δεν πρόκειται να σας εκθέσει, ξέρει πολύ καλά να προσέχει τα νώτα του… Προσοχή στην άμμο όμως!

Καρκίνος
Δύσκολα το καρκινάκι σας θα αφήσει την άνεση της κρεβατοκάμαρας του και θα αρχίσει να τρέχει εκτός έδρας για…. extreme sports. Έτσι, μην περιμένετε εκπλήξεις, εκτός αν τις επιδιώξετε εσείς, αλλά και πάλι με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Λέων
Προτιμά να κάνει sex στον καναπέ ή σε καρέκλα, πάντα με τη γυναίκα από πάνω ώστε να θαυμάζει το γυμνό της σώμα!

Παρθένος
Λατρεύει τις καθαρές δουλειές οπότε δεν μπορεί παρά να εξιτάρεται στην ιδέα ότι κάνει sex στο μπάνιο!


Ζυγός
Γυρνώντας από τη βόλτα σας, αν ο Ζυγός σας προτείνει μια βόλτα στο πάρκο, δεν θα είναι μόνο για να ρομαντζάρετε. Κάτι ο κίνδυνος ότι θα σας πιάσουν στα πράσα, κάτι η επιθυμία του για νέες περιπέτειες, κάτι η αέρινη φύση του και απλώς δεν θα μπορείς να του αντισταθείς.

Σκορπιός
Θα σε αρπάξει από τα μαλλιά και θα σε ρίξει στο πάτωμα χωρίς να σε ρωτήσει!

Τοξότης
Ένας Τοξότης είναι ικανός να κάνει sex πάνω σε ένα δέντρο ή μέσα στη σπηλιά της αρκούδας όταν εκείνη λείπει για τροφή! Βασικά μπορεί να κάνει sex όπου τον οδηγήσει η φαντασία του!

Αιγόκερως
Ένας Αιγόκερως δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί το άδειο γραφείο του και να ζήσετε την ultimate φαντασίωσή του: Να γίνει το αφεντικό σας και μάλιστα… real time, real place!

Υδροχόος
Με τον Υδροχόο το πιο πιθανό είναι να μη προλάβετε να φτάσετε μέχρι το σπίτι οπότε να είσαι έτοιμη για πονηρές σκέψεις -και πράξεις- στο δρόμο, κάπου απόμερα, σε κάποιο στενό ή ανάμεσα στις πολυκατοικίες!

Ιχθύες
Καθώς είναι λάτρης της φύσης το ψαράκι δεν πρόκειται να πει «όχι» σε καυτές, καλοκαιρινές περιπέτειες μέσα στην σκηνή. Έτσι και παιδί της φύσης θα νιώθει και θα μπορέσει να εκφράσει τη μποέμ φύση του.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: