Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Τεστ προσωπικότητας: Είσαι ευχάριστος άνθρωπος, ή φαίνεσαι;



Οι πραγματικά "όμορφοι" άνθρωποι είναι κάπως έτσι...


Πως ορίζεις την πραγματική ομορφιά; Τι είναι για σένα όμορφο; Μια ψηλή, μελαχρινή, με πράσινα μάτια, καυτό σώμα και έντονες βλεφαρίδες; Αυτή είναι η εικόνα που μας πλασάρουν παντού. Και κάπως έτσι έχουμε μπερδέψει λίγο τον ορισμό της ομορφιάς. Της πραγματικής ομορφιάς. Γιατί μπορεί η εξωτερική εικόνα να μετράει, ως ένα σημείο, αλλά όποιος μένει εκεί είναι απλά επιφανειακός και χάνει την ουσία των πραγμάτων. Οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι είναι κάπως έτσι....

1. Οι όμορφοι άνθρωποι τραβούν τα βλέμματα επάνω τους, γιατί έχουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη. Αυτή η προσοχή όμως, δεν κρατάει για πολύ. Την ομορφιά αυτή τη θαυμάζεις για λίγο και μετά την ξεχνάς. Οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι όμως, τραβούν πάνω τους τα βλέμματα και τα κρατούν καθηλωμένα. Η ομορφιά που πηγάζει από μέσα τους και όχι απαραίτητα μόνο από το παρουσιαστικό τους, είναι μεθυστική και ουσιαστική. Η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που μετράει. Η καλοσύνη και η ευγένεια κερδίζουν τους ανθρώπους. Και αυτή η ομορφιά διαρκεί για πάντα.

2. Οι όμορφοι άνθρωποι πασχίζουν να πλησιάσουν την ομορφιά που τους επιδεικνύουν τα περιοδικά και η τηλεόραση. Οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για τα στερεότυπα. Φτιάχνουν και ακολουθούν το δικό τους δρόμο. Γι’ αυτό και ξεχωρίζουν από τη μάζα.

3. Οι όμορφοι άνθρωποι καταπιάνονται με πράγματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και τραβούν την προσοχή μόνο για μια ορισμένη περίοδο. Οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι δημιουργούν πράγματα που μένουν στο χρόνο και γίνονται θέμα συζήτησης και θαυμασμού για τα επόμενα χρόνια. Πάρε για παράδειγμα τον Μότσαρτ. Έναν πραγματικά όμορφο άνθρωπο, που ξεκίνησε να γράφει μουσική από τα 6 του. Το έργο του ακόμα αποθεώνεται κι έχει κοινό και θαυμαστές. Η πραγματική ομορφιά, αυτή που πηγάζει από μέσα μας, έχει την τάση να εμπνέει τους γύρω μας.

4. Οι όμορφοι άνθρωποι είναι εγωιστές. Θέλουν να είναι όμορφοι μόνο για εκείνους κι επικεντρώνονται κυρίως στη δική τους εικόνα και πώς θα την εξελίξουν όπως επιθυμούν και ονειρεύονται. Οι αληθινά όμορφοι άνθρωποι είναι δοτικοί. Θέλουν να μοιράζονται. Τους αρέσει να μαγειρεύουν για τους φίλους τους, να μοιράζουν φιλιά και αγκαλιές σε εκείνους που αγαπούν και να ακούνε τα προβλήματα των δικών τους ανθρώπων. Οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι ταυτίζονται με τους γύρω τους. Χαμογελούν με τις επιτυχίες των φίλων τους και δακρύζουν όταν τους δουν στενοχωρημένους.

5. Οι όμορφοι άνθρωποι θέλουν να είναι τέλειοι. Αψεγάδιαστοι. Ενώ η πραγματική ομορφιά αποδέχεται και δεν κατακρίνει τα ελατώμματα. Οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι πιστεύουν ότι και τα πιο αρνητικά και όχι τόσο όμορφα στοιχεία της εμφάνισης ή του χαρακτήρα τους, είναι και αυτά μέρος της ομορφιάς τους. Δεν τους ενοχλούν τα ατίθασα μαλλιά τους το πρωί και δεν τρέχουν να καλύψουν το δέρμα τους με make up με την πρώτη ευκαιρία. Τολμούν να μην είναι τέλειοι. Κι αυτό είναι που τους κάνει τόσο όμορφους!

6. Οι ομορφοι άνθρωποι ζητούν την επιβεβαίωση για το πόσο όμορφοι είναι στα μάτια και τα λόγια των άλλων. Οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι, ξέρουν ότι είναι όμορφοι, γιατί έχουν μια ζωή που αγαπούν, φίλους που λατρεύουν και μια καθημερινότητα που τους γεμίζει. Ξέρουν την αξία τους, ακόμα κι αν δεν την αναγνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται γύρω τους.

7. Η ομορφιά κάποια στιγμή χάνεται και φεύγει. Όπως έρχονται και φεύγουν τα χρόνια. Η πραγματική ομορφιά όμως, μένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Είναι παντοτινή και άφθαρτη.

8. Η ομορφιά είναι κάτι που έχεις από τότε που γεννιέσαι. Η πραγματική ομορφιά είναι κάτι που αποκτάς στην πορεία της ζωής σου, μέσα από εμπειρίες

Είναι ωραίο να είσαι όμορφη. Αλλά αν είσαι πραγματικά όμορφη, είναι ακόμα πιο υπέροχο και πολύ πιο σημαντικό!





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: