Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ποια ρούχα σου θέλει να σου...«κλέψει»;



Είναι γνωστό ότι είναι πολύ σέξι όταν μια γυναίκα φοράει τα ρούχα σου. Θα υπάρχουν σίγουρα κάποια από τα ρούχα σου που με κάθε ευκαιρία θα τα δανείζεται γι' αυτό να τα έχεις μπροστά και πρόχειρα. Να την αφήνεις ελεύθερα να τα φοράει και εσύ να την θαυμάζεις.
Σύμφωνα με τις γυναίκες αυτά τα ρούχα επιλέγουν:


- Το κλασσικό πουκάμισο: Ένα απλό λευκό πουκάμισο που θα είναι άνετο, κολακευτικό πάνω της. Ίσως για τις πιο κρύες νύχτες μια καλή επιλογή θα ήταν ένα καρό φανελένιο πουκάμισο σε στυλ «ξυλοκόπου».

- T- shirt: Θα έχεις πολλά στην ντουλάπα σου, αλλά μάλλον θα επιλέξει ένα απλό μονόχρωμο βαμβακερό μπλουζάκι. Και σίγουρα το πιο μακρύ που θα έχεις θα επιλέξει για να κρύβει λίγο τα οπίσθια της.

- Φανέλα ομάδας: Ειδικά αν έχει ιδανικές αναλογίες θα επιλέξει την φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας για να αισθάνεται σαν μοντέλο φορώντας την.

- Πουλόβερ σε στυλ V: Τις κρύες μέρες του χειμώνα πάνω από την φούστα της και τα τζινάκια της θα το φοράει άνετα και θα επιδεικνύει το ντεκολτέ της με κάθε ευκαιρία. Θα προτιμήσουν τα κασμιρένια και μαλακά πουλόβερ, αλλά και ένα απλό βαμβακερό θα κάνει την δουλειά.

- Το τζιν σου: Δεν θα είναι εύκολα να πετύχει το μέγεθος, αλλά αν της κάνει θα το φορέσει σίγουρα. Μπορεί και να το δανειστεί μόνιμα! Δεν έχουν γίνει τυχαία μόδα τα boyfriend jeans.

- Το σακάκι σου: Αν το νούμερο της πέφτει καλά, τότε μπορείς να το ξεχάσεις. Θα το κρατήσει για να το φοράει συχνά.

- Την φόρμα σου: Επειδή θα της είναι πιο άνετη και χαλαρή, θα την επιλέξει για χαλάρωση στο σπίτι ή για μικρές κοντινές αποστάσεις, πχ μέχρι το περίπτερο.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: