Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Η θεαματικότητα των νέων σειρών της Αμερικάνικης τηλεόρασης – Ποιες πρωτεύουν και ποιες κινδυνεύουν



Η τηλεοπτική σεζόν έχει μπει πλέον στο ψαχνό και τα πιο δυνατά χαρτιά των Αμερικάνικων και Βρετανικών καναλιών παίζουν στις οθόνες μας. Οι νέες σειρές που ήρθαν και οι παλιές που επέστρεψαν είναι πραγματικά πάρα πολλές και έτσι ίσως να χρειαστείτε έναν οδηγό για να μην μπερδευτείτε. Δείτε τον οδηγό νέων σειρών στο Πρώτο και το Δεύτερό του μέρος.


Ωστόσο ως γνωστόν οι νέες σειρές τρέχουν σε μία άτυπη κούρσα, στην οποία οι χαμένοι δεν θα πάρουν δεύτερη ευκαιρία και οι φήμες για κοψίματα είναι ήδη αρκετές.

Ο μεγάλος χαμένος της έναρξης της κούρσας είναι το Minority Report, που από ότι φαίνεται μάλλον δεν θα αντέξει για πολύ στον ανταγωνισμό. Ο μεγάλος νικητής το Blindspot, που όπως φαίνεται τα πάει εντυπωσιακά καλά για νέα σειρά, κάτι που έχει οδηγήσει το NBC στο να το ανανεώσει, η τουλάχιστον να δώσει παραγγελία σεναρίων για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Πολύ καλά τα πάει και το The Muppets, με τον κόσμο να φαίνεται ότι διψά για Kermit!

Από κει και πέρα πτώση που εμφανίζεται σταθερή τα τελευταία χρόνια φαίνεται να είναι η θεαματικότητα των τεσσάρων μεγάλων Αμερικάνικων δικτύων, κάτι που μπορεί να εξηγηθεί με την ύπαρξη πολλών μικρότερων που έχουν πλέον πολύ ανταγωνιστικό πρόγραμμα αλλά και φυσικά των διάφορων ondemand πλατφορμών που βγάζουν τις δικές τους σειρές.

Δείτε στο παρακάτω πίνακα του Hollywood Reporter τα στατιστικά των νέων σειρών.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: