Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η μέλλουσα κυρία Ντι Κάπριο με αέρινη φούστα και πόδια που κολάζουν



Όσο περνάει ο καιρός και όσο την παρατηρούμε περισσότερο τόσο πιο σίγουροι είμαστε ότι η Κέλι Ρόρμπαχ είναι η ιδανική σύντροφος για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Και ελπίζουμε ο φίλος μας ο Λίο να το πάρει απόφαση και να μείνει αιώνια πιστός.

Άλλωστε ο Λεονάρντο είναι από τους πολύ προοδευτικούς και ανοιχτόμυαλος, ώστε δεν έχει κανένα πρόβλημα με την δουλειά της Κέλι και όσα επιλέγει να δείξει σε αυτές. Αντιθέτως το απολαμβάνει. Λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου που της έκανε και φυσικά την αποδοχή της, η Κέλι επέστρεψε για τα καλά με μια φωτογράφιση στο περιοδικό Jalouse που σηματοδοτεί μία από τις 4-5 πρώτες ανδρικές φαντασιώσεις.
Με λευκό πουκάμισο και αέρινη φούστα η Κέλι μπαίνει στα παπούτσια Γαλλίδας φοιτητριούλας, κρατάει ένα βιβλίο στα χέρια, στέκεται σε ένα δέντρο, φοράει μποτάκια και ψηλές κάλτσες και παίζει μεγάλη μπάλα με τα πόδια της. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με τις κινήσεις της και φανέρωσε το εσώρουχο της.

Η μέλλουσα κυρία Ντι Κάπριο με αέρινη φούστα και πόδια που κολάζουν




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: