Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πώς το κινητό σου μπορεί να καταστρέψει έναν γάμο


Τα dos don'ts που πρέπει να ακολουθεί κάθε καλεσμένος του 21ου αιώνα, πριν και μετά την τελετή.
Δεν πρέπει να προσέχουμε πια μόνο το ντύσιμο και τι δώρο να κάνουμε όταν μας καλέσουν. Άλλο ένα μέλημά μας πρέπει να είναι να μην έχουμε κολλημένο στην παλάμη μας το κινητό μας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για καλεσμένους που αγαπούν την τεχνολογία.

1. Μην ποστάρεις στο Ιnstagram και το Facebook φωτογραφίες από το μπάτσελορ.
Ότι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας, κυρίες μου. Έτσι λέει το savoir vivre των πάρτι, τουλάχιστον. Άσε,  λοιπόν, στην άκρη το τηλέφωνό σου και απλά διασκέδασε με την παρέα, χωρίς να αρχίσεις να τροφοδοτείς τα social media. Θα περάσεις και πιο καλά και η φίλη σου δεν θα ανησυχεί μήπως την δουν η μαμά και η πεθερά της, σε προσωπικές στιγμές.
2. Μην χαλάσεις τη μεγάλη στιγμή.
Αν τραβήξεις μια πόζα με την φίλη σου ντυμένη νυφούλα πριν την τελετή, φυλαξέ τη μακριά απ’ τα social media μέχρι το τέλος του γάμου. Αν ο γαμπρός την δει για πρώτη φορά όχι στην εκκλησία, αλλά στο Facebook, τότε έχεις κάνει μεγάλη ζημιά. Άφησε και τους καλεσμένους να ζήσουν την έκπληξη που περιμένουν, όταν η νύφη βγεί απ’ το αυτοκίνητο για να μπει στην εκκλησία. Όταν πια έρθει η ώρα να ποστάρεις τις φωτογραφίες σου, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το hashtag του ζευγαριού ώστε να μπορούν να τις δουν.

Το μόνο φλας που επιτρέπεται 

κατά τη διάρκεια της τελετής είναι του επαγγελματία φωτογράφου.


3. Μην χρησιμοποιείς φλας.
Το μόνο φλας που επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της τελετής είναι του επαγγελματία φωτογράφου. Οι λάμψεις του φλας, της δικής σου φωτογραφικής μηχανής ή του κινητoύ, μπορεί να καταστρέψουν την φωτογραφική δουλειά, εκείνου που έχει πληρωθεί ακριβώς γι’ αυτό. Αν αισθάνεσαι, όμως, ότι  θέλεις να τραβήξεις και εσύ μια φωτογραφία, βεβαιώσου πως το φλας είναι απενεργοποιημένο. Ειδικά αν το ζευγάρι έχει ζητήσει από τους επισκέπτες να έχουν κλειστά τα  κινητά τους, πρέπει να  το σεβαστούν όλοι οι καλεσμένοι.

4. Μην αφήσεις το τηλέφωνο να σου αποσπάσει την προσοχή.
Αντί να χάνεις στιγμές, προσπαθώντας να ανεβάσεις φωτογραφίες στο Instagram (και άλλο τόσο, σκεφτόμενη τις λεζάντες τους)  διασκέδασε στο πάρτι κι άσε το ποστάρισμα για την επόμενη ημέρα. Το ζευγάρι άλλωστε σε προσκάλεσε να παρευρεθείς για να περάσεις καλά και να γιορτάσεις κοντά του.
5. Μην σχολιάζεις τις λεπτομέρειες του γάμου στα social media.
Ένα αθώο Tweet είναι ικανό να χαλάσει κάποιες εκπλήξεις αλλά και ολόκληρες σχέσεις. Αν για παράδειγμα, δεν μπορούσε το ζευγάρι να καλέσει όλους τους συγγενείς και φίλους του, το να αναφέρεις πριν από εκείνους τον γάμο τους στο Facebook, μπορεί να τους φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.


SHARE THIS

0 σχόλια: