Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Έκανε μήνυση στην Τέιλορ Σουίφτ δύο χρόνια μετά γιατί... της έπιασε τα οπίσθια



Πολλά τα δικαστικά ζητήματα για την Τέιλορ Σουίφτ το τελευταίο διάστημα. Τα μεγάλα καράβια έχουν και μεγάλες φουρτούνες και η Τέιλορ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Πριν από δύο χρόνια η Τέιλορ είχε βρεθεί καλεσμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό KYGO-FM στο Ντένβερ και εκεί ο ραδιοφωνικός παραγωγός και Dj Ντέιβιντ Μουέλερ ήταν κάτι παραπάνω από σωστός οικοδεσπότης, αφού σήκωσε τη φούστα της Τέιλορ και της έπιασε τα οπίσθια. Η Τέιλορ δεν ήθελε τότε να το τραβήξει ιδιαίτερα, αλλά ζήτησε την απόλυση του. Όπερ και εγένετο.
Ο εν λόγω τύπος όμως έφαγε μεγάλη φλασιά και δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να μηνύσει την Τέιλορ γιατί έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της, χωρίς να φταίει, αφού στην αγωγή που κατατέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο τόνιζε ότι έχει διπολικό σύνδρομο. Η Τέιλορ όμως δεν μάσησε και ζήτησε από τους νομικούς εκπροσώπους της να απαντήσουν στη μήνυση με μήνυση. Φυσικά το επιχείρημα του Μουέλερ είναι εντελώς άτοπο και αβάσιμο δεδομένου ότι πριν την Σουίφτ είχε ιστορικό απολύσεων για αντίστοιχες συμπεριφορές.
Τι ακριβώς άραγε ήλπιζε ότι θα κερδίσει ο τύπος δύο χρόνια μετά;





Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: