Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τι θα σου έλεγε το στήθος της αν μπορούσε να μιλήσει



Δεν έχει σημασία αν είναι μικρό, μεσαίο ή μεγάλο. Το φυσικό γυναικείο στήθος είναι ευαίσθητο. Θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση, περιποίηση και τρυφερότητα. Μερικές φορές αυτά και μόνο αρκούν για να την οδηγήσουν στην κορύφωση. Έλα όμως που, μέσα στο πάθος και τον ενθουσιασμό σου μερικές φορές χάνεις το μέτρο και άθελά σου γίνεσαι άγαρμπος. Τους δώσαμε τον λόγο. Άκουσέ τά


> «Δε μας αρέσει να μας πιάνεις σα να 'μαστε στρογγυλή κόρνα. Ούτε σ' εκείνη. Δεν ευχαριστιέται καθόλου όταν βλέποντάς μας μεταλλάσσεσαι σε εξάχρονο που λυσάει να πειράξει τη φουσκωτή κόκκινη μύτη του κλόουν».

> «Το επίμονο ζούληγμα και οι μαλάξεις μας πονάνε. Διάολε, δεν είμαστε φτιαγμένα από αφρολέξ. Ξέρεις ότι πολλές γυναίκες δυσανασχετούν να πάνε για μαστογραφία ακριβώς γιατί θέλουν ν' αποφύγουν ακριβώς αυτό που νομίζεις ότι απολαμβάνουμε»;

> «Κάποιοι από σας τη βρίσκουν στρίβοντας επίμονα τις ρώγες μας. Δεν παίζουν μουσική κύριος, άσε το ροοστάτη κάτω. Θες να μάθεις πώς είναι; Κάνε το ίδιο στις δικές σου».

> «Άλλο πάλι και τούτο με το τσίμπημα. Ok, αντιλαμβανόμαστε απόλυτα το γεγονός ότι είμαστε πολύ ακαταμάχητα και πως θέλεις να μας χαρείς ποικιλοτρόπως και παντοιοτρόπως, ωστόσο τσιμπώντας μας δεν σκληραίνουμε από ευχαρίστηση, αλλά από άμυνα. Αν θες να μας αγγίξεις και να γουστάρουμε όλοι μαζί, χάιδεψέ μας. Θες κάτι πιο ιδιαίτερο; Πάρε ένα παγάκι στο στόμα σου και ακούμπα τη θηλή».

> «Το γλείψιμο: απαραίτητο. Κάν' το. Με όλη σου την ψυχή και - κυρίως - με ολόκληρη τη γλώσσα σου. Ok, αν θέλεις δάγκωσε ελαφρώς. Αλλά αυτό το αστείο με την άκρη της γλώσσας που αγγίζει τη ρώγα δειλά σαν το γατάκι που πίνει γάλα, πρέπει να σταματήσει. Άνοιξε το στόμα σου άνθρωπέ μας. Είμαστε ερωτογενής ζώνη, απλώσου! »

> «Το να κοιμάσαι πάνω μας είναι πολύ cute αρκεί να μην υπερβαίνει το δεκάλεπτο γιατί δεν θέλουμε και πολύ να πιεστούμε. Μετά θα σου ήμασταν υπόχρεα αν επέστρεφες στο μαξιλαράκι σου».

> «Δεν θέλουμε να μας αποκαλείς με περίεργα παρατσούκλια, ούτε να μας στιγματίζεις με υποκοριστικά (-άκια, -άρες κτλ). Δόξα τω Θεω έχουμε ήδη διάφορα ονόματα, για κάθε περίσταση. "Δεξί-αριστερό", αρκούν».

> «Το σουτιέν δε το συμπαθούμε ιδιαίτερα. Το ανεχόμαστε αναγκαστικά για να μην ανεβοκατεβαίνουμε ζαλιστικά και για να δείχνουμε αγέρωχα. Άρα, όταν είμαστε στο κρεβάτι, βγάλ' το μας, δεν θέλουμε να μπαίνει κανείς ανάμεσά μας».

> Οι διεγερμένες θηλές μας δε λένε ποτέ ψέματα. Αν κάνεις κάτι καλά, αυτές θα το επιβεβαιώσουν αυτόματα».





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: