Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

She is back! Η μέρα στο πέρασε με Ελένη Μενεγάκη



Επίσημα πια, το καλοκαίρι τελείωσε και μπήκε το φθινόπωρο.
Για να κάνουμε αυτή την διαπίστωση δεν περιμέναμε ούτε να δούμε το ημερολόγιο, ούτε να βραχούν τα μαλλιά μας σε μια καταιγίδα, ούτε να βγάλουμε τα χοντρά τζιν από την ντουλάπα μας. Το μόνο που περιμέναμε για να το επιβΤελικά, όπως φαντάζεσαι τίποτα συγκλονιστικό δεν συνέβη. Όμως η αλήθεια είναι ότι εδώ στο γραφείο την επιθυμήσαμε την παρέα της Ελένης. Η περίπτωσή της μου θυμίζει τον κολλητό μου μου τον Κώστα που έρχεται το βράδυ σπίτι μετά τη δουλειά, κάθεται στον καναπέ και διαβάζει εφημερίδα. Μπορεί να μη λέμε τίποτα, ή να ανταλλάσσουμε μια κουβέντα κάθε τέταρτο αλλά θέλω να υπάρχει στο background. Και εννοείται ότι αν λείψει θα το καταλάβω. Έτσι και με την Ελένη. Τη θες να τριγυρνάει από πίσω σου την ώρα που δουλεύεις (χωρίς απαραίτητα να προσέχεις τι λέει και τι κάνει) και ανά διαστήματα να γελάς με τις ατάκες του Γκουντάρα και της Ζαρίφη και να καμαρώνεις τον Κουτσογιαννόπουλο για τον συγκροτημένο του λόγο . 
Εν πάση περίπτωση, το comeback της Ελένης μας άφησε καλές εντυπώσεις μιας και η ίδια ήταν σε μεγάλα κέφια, όπως επίσης και η παρέα της. Είχε τον ενθουσιασμό της πρώτης φθινοπωρινής συνάντησης και ενός νέου και ξεκούραστου ξεκινήματος. 
Για να το γιορτάσουμε, λοιπόν, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε ταhighlight της πρεμιέρας. 
1. Το μαλλί του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου έχει πλέον το τέλειο μήκος. Ούτε πολύ μακρύ, ούτε πολύ κοντό. Το επεσήμανε και η Ελένη. 
2. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας το παράκανε με το χιπστερικό δίχρωμο μούσι. ΕΔΩ έχουμε καταγράψει τους ωραίους άντρες που διαθέτουν άσχημα μούσια. Ο Γρηγόρης σήμερα θα έμπαινε σε αυτή τη λίστα. 
3. Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος εγκαινίασε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη μία καινούργια στήλη. Οι δυο τους, μπήκαν για λίγο στο πετσί  της Τρέμη και του Πρετεντέρη και παρουσίασαν «τα νέα που καίνε», δηλαδή ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων με αέρα lifestyle. Υπήρχε μεν ένα awkwardness αλλά μάλλον το κατάλαβαν και οι ίδιοι αφού είπαν «θα δούμε πότε θα τα ξαναπούμε». 
4. Το new entry του πάνελ είναι η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Ήταν άνετη και ταίριαξε κατευθείαν με την παρέα.
5. Το μάτι μας χόρτασε όταν εμφανίστηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με το πουκάμισο το θαλασσί. Μάλιστα, έπαιξε και στο καινούργιο παιχνίδι που λέγεται «βρες τη λέξη» και προσπάθησε να μαντέψει τη λέξη που του περιέγραψαν. Επί τη ευκαιρία, μάθαμε ότι ο νεαρός μουσάτος καλλονός κάνει μπόλικο σεξ. Η Ζαρίφη απλά προσπάθησε να του περιγράψει την παρακάτω λέξη λέγοντας ότι «είναι κάτι που το κάνει συχνά» και ο Αλεξάνδρου μπερδεύτηκε. 
6. Πρώτη καλεσμένη ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μας «έψησε» να πάμε να δούμε το μιούζικαλ «Nine». 
7. Ωραίο το comeback της Ελένης αλλά ακόμα πιο ωραίο το -κάνω comeback στον έρωτά σου- της Άντζελας Δημητρίου. Το δικαιούμαστε λίγο ζάπινγκ μιας και στο Epsilon η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένη ολόκληρη Lady. Και μάλιστα σχολίαζε τους ντόπιους (και όχι τους εγχώριους) celebrity. O Αδωνις Γεωργιάδης, είπε χρειάζεται δίαιτα, ο Λάκης Λαζόπουλος είναι αγαπημένος και του έστειλε φιλάκια, και ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένα λιονταράκι που λατρεύει. Η κορυφαία ατάκα, βέβαια, της Άντζελας ήταν ότι είπε στον Γιάννη Σπαλιάρα «θα έρθω, με περιμένεις ε;». 
8. Δεύτερη καλεσμένη ήταν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η οποία ήταν χάρμα οφθαλμών αλλά δεν μας έδωσε ούτε εκείνη καμία είδηση. 
Bonus: Τα highlight που θα θέλαμε να υπάρχουν στη λίστα μας 
Εννοείται ότι ο λαός της Ελένης κρεμόταν από τα χείλη της γιατί περίμενε να σχολιάσει τον κρυφό γάμο της με τον Ματέο και την έμμεση πρόταση του Μένιου Φουρθιώτη να πάει στο Epsilon. Εμάς από την άλλη μας έλειψε η στήλη του Γρηγόρη για το σεξ και τις σχέσεις, οι γλαφυρές περιγραφές του και η καζούρα που του έκαναν οι συνάδελφοί του για τις ερωτικές συμβουλές που έδινε.  


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: