Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πανικός στην παρουσίαση Μπερμπάτοφ στην Τούμπα


Την αποθέωση γνώρισε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ κατά την παρουσίασή του από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, παρουσία χιλιάδων φιλάθλων του συλλόγου που τον φωτογράφησαν με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και... φωτογραφήθηκαν από αυτόν.


Ο Βούλγαρος επιθετικός ταξίδεψε από την πατρίδα του οδικώς με μία πανάκριβη μαύρη Μπέντλεϊ και μαζί με τον πατέρα του και τον μάνατζέρ του.

Στα σύνορα του Προμαχώνα υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος από νωρίς το μεσημέρι, καθώς και κάμερες για να απαθανατίσουν την είσοδό του στη χώρα.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής αρκέστηκε να πει "έρχομαι", από το παράθυρο του οδηγού και συνέχισε την πορεία του για την Τούμπα.

Το κοινό είχε συγκεντρωθεί από τις 15:00 το μεσημέρι με το σύνθημα "είναι τρελός ο Βούλγαρος" να δονεί την ατμόσφαιρα", ενώ παρόντες ήταν και αρκετοί Βούλγαροι δημοσιογράφοι.

Την ώρα που στα μάτριξ έπαιζαν στιγμιότυπα του Μπερμπάτοφ από την καριέρα του σε Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία, άρχισαν να ανοίγουν και οι θύρες 4 και 8, αφού γέμισαν οι 1, 2 και 3 που ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενήσουν τον κόσμο.



"Είμαστε σαν αδέρφια"

Περίπου στις 16:30, ο σπουδαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής έφτασε στο γήπεδο. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τον ξενάγησαν στα αποδυτήρια και στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου και στις 16:36 πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Στις εξέδρες επικράτησε πανικός, με συνέπεια ο Μπερμπάτοφ να μείνει έκπληκτος από την υποδοχή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, πήρε τον λόγο και καλωσόρισε το αστέρι της ομάδας: "Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας εδώ. Ντίμιταρ, καλώς ήρθες στο σπίτι σου. Εδώ θα βιώσεις την ενέργεια και το πάθος των υπέροχων οπαδών μας. Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας του. Εκ μέρους του ιδιοκτήτη σε καλωσορίζουμε στην Τούμπα. Από σήμερα είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Σου ευχόμαστε να έχεις αξιομνημόνευτη πορεία στον ΠΑΟΚ".

Ακολούθησε ο πρωταγωνιστής του απογεύματος, ο οποίος δήλωσε: "Είναι απίστευτο. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Δεν το περίμενα. Είμαι ένα απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Ο πατέρας μου έχει γεννηθεί 50 χιλιόμετρα μακριά από εδώ. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια. Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι θα παλέψω και εδώ, γιατί είμαστε σαν αδέρφια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί".

Στη συνέχεια, υπέγραψε πάνω σε ορισμένες μπάλες ποδοσφαίρου, τις οποίες κλότσησε στην εξέδρα.



Δεν δίστασε, μάλιστα, να βγάλει το κινητό τηλέφωνό του και να τραβήξει ορισμένες selfies με τον κόσμο από πίσω του να ζητωκραυγάζει.

Περίπου στις 16:50 αποχώρησε ώστε να προλάβει την απογευματινή προπόνηση του συλλόγου.








Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: