Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Taylor Swift: Χρυσάφι για να φωτογραφηθεί με εσώρουχα με τον Calvin Harris



Η Taylor Swift έχει καταφέρει να είναι η μεγαλύτερη star του πλανήτη. Τόσο μεγάλη που οι εταιρείες εσωρούχων στρώνουν χαλί εκατομμυρίων στα πόδια της για να φωτογραφηθεί για μια από αυτές! Αλλά θα έχει και παρέα τον σύντροφο της, Calvin Harris…


Σύμφωνα με την Mirror, η 25χρονη superstar της pop έχει στα χέρια της πρόταση 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Giorgio Armani για να φωτογραφηθεί με εσώρουχα, μαζί με τον σύντροφο της, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με την εταιρεία.

Μάλιστα, ο Ιταλός σχεδιαστής θέλει να επαναλάβει την φωτογράφιση του 2009 όπου ο David Beckham με την Victoria είχαν ποζάρει για την καμπάνια της εταιρείας.

«Η αρχική προσφορά είναι 10 εκατομμύρια, αλλά το νούμερο μπορεί ακόμη και να τριπλασιαστεί, ανάλογα τις πωλήσεις. Είναι το πιο hot ζευγάρι αυτή την στιγμή. Οι εκπρόσωποι του Calvin έχουν κάνει απίθανη δουλειά», ανέφερε άνθρωπος κοντά στον Σκωτσέζο Dj.

Από την πλευρά της η Taylor δεν δείχνει ούτε τον… αφαλό της, οπότε το θεωρούμε λίγο δύσκολο να φωτογραφηθεί με τα εσώρουχα της σε μια τέτοια καμπάνια.

Εκτός και αν έρθει μεγαλύτερη πρόταση, που τότε μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα…

Εξαιρετική πάνως η συνεργασία του Calvin με τον Αrmani...






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: