Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Τα χρώματα που δείχνουν μεγαλύτερη την κουζίνα σου



Μπορεί η κουζίνα σου να είναι είτε αρκετά μικρή ή λιγότερο φωτεινή από ότι θα ήθελες. Μπορεί απλά να έχεις βαρεθεί το κλασσικό λευκό στους τοίχους και στα ντουλάπια. Ήρθε η ώρα για αλλαγή και ανανέωση στους χώρους του δωματίου που περνάς αρκετές ώρες της ημέρας μαγειρεύοντας ή τρώγοντας.


Παρακάτω θα δεις τα χρώματα που μπορούν και να φωτίσουν την κουζίνα σου και να δείχνουν μεγαλύτερο τον χώρο:

- Μπλε : Ένα χρώμα διαχρονικό και κομψό που ανάλογα με την απόχρωση του και μπορεί να θυμίζει είτε ουρανό είτε θάλασσα. Για τα ντουλάπια της κουζίνας, επέλεξε πιο σκούρες αποχρώσεις ώστε αν ο πάγκος και οι τοίχοι είναι ήδη λευκοί να δώσει βάθος στον χώρο. Το λευκό με το μπλε είναι από τους πιο κλασσικούς συνδυασμούς, αλλά μπορείς να επιλέξεις και κάποια ταπετσαρία για τους τοίχους.

- Μαύρο: Για να δώσεις ένταση στα ντουλάπια της κουζίνας σου, βάψτα μαύρα. Εκτός από βάθος θα χαρίσουν και ένα πιο δραματικό ύφος ειδικά σε λευκούς τοίχους. Αν οι ηλεκτρικές συσκευές που έχεις είναι λευκές προτίμησε πιο γκρίζες αποχρώσεις του μαύρου όπως μαύρο ανθρακί. Αν δεν θες ο χώρος σου να είναι πολύ μουντός δοκίμασε κάποιο γυάλινο φωτιστικό οροφής για διαχέεται καλύτερα το φως στην κουζίνα.

- Ροζ: Είναι ένα αρκετά χαρούμενο και φωτεινό χρώμα. Δεν είναι πολύ αντρικό χρώμα, είναι αλήθειά, αλλά μπορείς να το επιλέξεις μόνο στο ταβάνι για να φωτίσει τον χώρο. Μπορείς να διαλέξεις και πιο παστέλ αποχρώσεις όπως είναι το σομόν.

- Γκρι: Είναι ψυχρό χρώμα αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψό. Αν επιλέξεις ανοιχτό γκρι στους τοίχους ή στα ντουλάπια θα γίνει πιο φωτεινός ο χώρος σου. Για πιο μοντέρνο look βάψε όλη την κουζίνα γκρι. Αν θες να δώσεις πιο δραματικό ύφος δοκίμασε να βάψεις ή να διακοσμήσεις σε κάποιο σημείο της κουζίνα σου κάποια έντονη απόχρωση του κίτρινου ή του μπλε.

- Πράσινο: Αν σου αρέσει η φύση επέλεξε μία απόχρωση του πράσινου, όπως το πράσινο του φασκόμηλου για να αναδείξεις τον χώρο. Είναι ένα χρώμα ιδιαίτερα χαλαρωτικό, όπου θα φωτίσει την κουζίνα σου ειδικά αν οι τοίχοι, οι πάγκοι ή τα έπιπλα παραμένουν λευκά.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: