Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

5 λόγοι να μην κάνεις σεξ μαζί της (ακόμα)



Mπορεί να είναι όμορφη και έξυπνη και να έχει όλα όσα ψάχνεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πας μαζί της. Τουλάχιστον όχι ακόμη...


Το γιατί θα σου εξηγήσουμε παρακάτω...

- Αν ψάχνεις κάποια για σχέση, καλό είναι να μην πας μαζί της με την πρώτη ευκαιρία. Οι περισσότερες γυναίκες όταν κοιμούνται με κάποιον από το πρώτο ραντεβού, δεν τον παίρνουν και πολύ στα σοβαρά. Σε περίπτωση λοιπόν που μια κοπέλα σε εμπνέει για σχέση, κανόνισε να βγείτε μερικά ραντεβού προτού κάνετε σεξ.

-Αν νιώθεις ότι μετά θα γίνει πιεστική. Για δικούς τους προσωπικούς λόγους, κάποιες κοπέλες θεωρούν πως όταν πλαγιάσουν με κάποιον, μετά εκείνος έχει υποχρέωση απέναντί τους. Μάλιστα, αυτό τις οδηγεί στο να γίνονται κτητικές και εμμονικές. Σε περίπτωση που η κοπέλα που έχεις συναντήσει, σου δίνει την εντύπωση πως ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, καλύτερα να τρέξεις μακριά.

-Αν κάποιος από τους δυο σας το βλέπει πιο σοβαρά. Αν εσύ είσαι σε mood για κάτι σοβαρό και εκείνη όχι (ή το ανίστροφο) τότε καλύτερα να το αφήσετε προτού γνωριστείτε καλύτερα και αναπτυχθούν συναισθήματα που δε θα οδηγήσουν κάπου. Είναι κάποιες γυναίκες που σε καψουρεύουν εύκολα και μετά ταλαιπωρείσαι να τις ξεχάσεις, αποφάσισε αν αξίζει το ρίσκο.

-Η αναμονή αυξάνει την επιθυμία. Είναι γνωστή τακτική αυτή. Δε σου λέμε φυσικά να αποφεύγεις την κοπέλα και να της δώσεις την εντύπωση ότι δεν είναι επιθυμητή. Απλά μην βιάζεις την κατάσταση και άφησε το χρόνο να κυλήσει προς όφελός σου.

-Δεν είσαι έτοιμος ακόμη. Ειδικά όταν έχεις βγει πρόσφατα από χωρισμό και δεν έχεις ξεδιαλύνει μέσα σου τι ακριβώς νιώθεις, το σεξ με μια καινούργια κοπέλα μπορεί να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: