Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

5 έξυπνα fashion τρικ για να αναδείξεις τις καμπύλες σου



Τα τελευταία χρόνια θες λίγο τα πρότυπα που συνεχώς μας προβάλουν θες τα ρούχα που έχουν γίνει πιο θηλυκά, οι καμπύλες σε μια γυναίκα είναι πια σχεδόν αναγκαίες. Άρα αν και εσύ έχεις λίγα κιλά παραπάνω και διαθέτεις ένα πλούσιο στήθος, τότε καλό θα ήταν να διαβάσεις τα παρακάτω fashion τρικ που θα αναδείξουν τις καμπύλες σου με τον πιο μοναδικό τρόπο. Αγάπησε τον ευατό σου όπως είναι και κάνε την διαφορά λοιπόν.


- Φόρεσε ρούχα με σχήμα :

Tα bodycon φορέματα όπως και αυτά που ακολουθούν τις φυσικές γραμμές του σώματος αποτελούν ιδανική επιλογή σε σχέση με τα loose μέσα στα οποία το σώμα σου θα χαθεί.

- Πες ναι στις ζώνες :

Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες και ειδικότερα οι Ελληνίδες δεν προτιμούν τις ζώνες. Μέχρι τώρα φυσικά αφού μια ιδιαίτερη και φαρδιά ζώνη με λάστιχο ή όχι είναι ικανή να μεταμορφώσει τη μέση σου και την τελική σου εικόνα.

- Κινήσου σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις :

Το σκούρα χρώματα και ιδίως το μαύρο, εκτός από κλασική επιλογή έχουν την μαγική ιδιότητα να κρύβουν τυχόν ατέλειες.

- Ανέδειξε τα δυνατά σημεία του σώματος σου :

Έχεις ένα ωραίο ντεκολτέ; Η πίσω σου όψη είναι εντυπωσιακή; Τότε κάθε φορά, πριν ντυθείς, σκέψου πως θα τα αναδείξεις και θα δεις που εκτός από αυτοπεποίθηση θα κερδίσεις και τα βλέμματα των αντρών.

- Μάθε ακριβώς τι ταιριάζει με τον σωματότυπο σου :

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μας ταιριάζουν όλα τα ρούχα. Όπως επίσης καλό θα ήταν πριν ακολουθήσουμε μια τάση να σκεφτούμε καλά αν ταιριάζει στο σώμα μας ή όχι.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: