Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιείς λιγότερο; Να και κάτι που δεν ήξερες!



Αν "κόψεις" κάποιες συγκεκριμένες λέξεις από το λεξιλόγιο σου θα φαίνεται ότι μιλάς πιο σοφιστικέ, πιο σοβαρά, πιο εμπεριστατωμένα!

Ενώ όταν είσαι με φίλους σου μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα και να λες ότι σου κατέβει ακόμα, όταν βρίσκεσαι στη δουλειά σου με το αφεντικό σου δεν θα πρέπει να είσαι τόσο αυθόρμητη!
Ιδού τι πρέπει να αποφύγεις!

1. Μην κάνεις "umm" και "εεε" συνέχεια. Αν δεν έχεις τι να πεις ή κόλλησε το μυαλό σου για λίγο τότε καλύτερα κάνε μια παύση ή διακωμώδησε την κατάσταση. Θα φανείς πιο επαγγελματίας αν δείξεις ότι μπορείς να διαχειριστείς τις παύσεις!

2. Αν είσαι στη δουλειά και νιώθεις εκνευρισμό μην τον εκφράζεις με άσχημο τρόπο και με λέξεις "βαριές". Δεν είσαι με τους φίλους σου και στην προκειμένη θα παρεξηγηθείς! Εμπλούτισε το λεξιλόγιο σου με άλλες λέξεις!Υπάρχουν χιλιάδες λέξεις με τις οποίες μπορείς να τις αντικαταστήσεις!

3. Μην μιλάς σε αργκό! Είναι οκ, cool, fine να μιλάς με τους φίλους σου αλλά σκέψου να το ελαττώσεις αυτό διότι όσο πιο πολύ εξοικειώνεσαι τόσο πιο πολύ συνηθίζεις και μετά θα ξεχάσεις να μιλάς σωστά!

4. Όχι στις αρνητικές λέξεις! Το "δεν μπορώ", το "ποτέ" πρέπει να κοπούν μαχαίρι από το λεξιλόγιό σου! Εάν θέλεις να γίνεις πιο θετικός άνθρωπος θα πρέπει να λες συνέχεια λέξεις με θετικό νόημα. Θα σε βοηθήσει ψυχολογικά και θα γίνεις πιο αισιόδοξη!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: