Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Μαίρη Συνατσάκη: Έτοιμη για την απογευματινή ζώνη του Ant1;



Κάνοντας μία από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις που έχει κάνει ποτέ, η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε αλλά αποκάλυψε και τα μελλοντικά της σχέδια.


Η παρουσιάστρια μίλησε στο Close up και εξομολογήθηκε για τη χρόνια που πέρασε: «Έχουμε περάσει φανταστικά, έχουμε γελάσει πάρα πολύ, έχουμε υπάρξει μέσα σε εντάσεις με αξιοπρέπεια, θεωρώ, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εννοώ εντάσεις μπροστά στις κάμερες, γιατί πίσω από τις κάμερες δεν θυμάμαι καμία».

Μιλώντας για τα μελλοντικά της τηλεοπτικά σχέδια τόνισε πως βρίσκεται σε αναμονή για μία πρόταση από το κανάλι, η οποία θα αφορά την απογευματινή ζώνη, αλλά ο λόγος που δεν έγινε ακόμα είναι οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας.

Όσο για το πως θα περάσει το καλοκαίρι της, η ίδια αποκάλυψε πως θα κάνει περιοδεία με την παράσταση «Αχ!» και κάποια μαθήματα υποκριτικής έτσι ώστε να βελτιωθεί όσο περισσότερο μπορεί, απαντώντας παράλληλα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον κεραυνοβόλο έρωτα πως είναι κάτι που δεν έχει ζήσει αλλά θα ήθελε πολύ να της συμβεί.









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: