Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

League of Legends: H Riot Games 'σκότωσε' έναν ήρωά του


H Riot Games "σκότωσε" τον Gangplank, έναν διάσημο ήρωα του League of Legends, στο τελευταίο patch του παιχνιδιού


Γιος ενός τρομακτικού πειρατή εν ονόματι, Vincent the Shadow, εξαφανίστηκε από τα χέρια της Miss Fortune, ως μία πράξη για το storyline του νέου event Bilgewater που συμβαίνει τώρα. Ένα μήνυμα στον client αυτή τη στιγμή λέει: "Gangplank is dead and has been disabled in all queues."

"O Θάνατος ενός champion στο League of Legends είναι πρωτόγνωρος και σίγουρα το παίρνουμε αρκετά στα σοβαρά." Γράφει μία δημοσίευση στο League of Legends forums.

“Όλοι οι fans του Gangplank μπορούν να παραμείνουν ψύχραιμοι, διότι σε λίγες μέρες θα ξαναεκτιμηθεί πλήρως η κατάσταση. 

Αυτή τη στιγμή δεν δεχόμαστε αιτήσεις για refund του χαρακτήρα ή των skins του, αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και τις επόμενες μέρες θα διορθώσουμε την κατάσταση που επικρατεί."

Με το patch του 5.14 ο Gangplank είχε δεχτεί αρκετές αλλαγές, οπότε ο χαρακτήρας λογικά θα αναστηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ιστορία στο επίσημο site του League of Legends.

Πριν από λίγες εβδομάδες, το themed event που θα λέγεται Bilgewater ανακοινώθηκε και φέρνει μαζί του ένα νέο mode, ειδικά themed skins και ένα ολοκαίνουργιο map.



Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: