Ένα απολαυστικό και απλό πιάτο που θα σε χορτάσει και θα εντυπωσιάσει και τη σύντροφό σου αν επιλέξεις έτσι για αλλαγή να της μαγειρέψεις εσύ!
Υλικά
2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξυσμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κουτ. σούπας μέλι
2-3 κουτ. σούπας μουστάρδα
κρασί λευκό ξηρό
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τη σκελίδα σκόρδο μέχρι να μαραθεί και να δώσει τα αρώματά της.
Βγάζετε το σκόρδο από το τηγάνι και βάζετε τις μπριζόλες. Μόλις ροδίσουν και από τις 2 πλευρές σβήνετε με το κρασί, τις αλατίζετε και τις αφήνετε να ψηθούν. Περίπου 10 λεπτά πριν ολοκληρώσετε το μαγείρεμα, προσθέτετε το κρεμμύδι, το μέλι και τη μουστάρδα. Μόλις η σάλτσα δέσει , αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά.
Σερβίρετε τις μπριζόλες με μια σαλάτα ή τηγανητές πατάτες.
0 σχόλια: