Νόστιμο και εύκολο παγωτό σοκολάτας με τρία υλικά
Υλικά
2 κουτιά γάλα εβαπορέ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 φακελάκια garni γιώτης σοκολάτα
Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε ένα μπόλ το γάλα εβαπορέ και το τοποθετούμε στη κατάψυξη για 4-5 ώρες.
Αφού παγώσει καλά το χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το garni σοκολάτας.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιήθεί το μίγμα και τοποθετούμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ.
0 σχόλια: