Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Απογευματινή πείνα: οδηγός επιβίωσης !



Είναι απόγευμα… Εκτός από κούραση και υποχρεώσεις είναι και αυτή η λιγούρα που σας απασχολεί, ψάχνοντας κάτι για να την ξεγελάσετε!
Πριν ξεκινήσετε την έφοδο σε.. τρόφιμα πλούσια σε λιπαρά, ζάχαρη και αλάτι που μπορεί να κρύβονται σε κάποιο ντουλάπι ή στο ψυγείο σας, τα οποία θα σας δώσουν αρκετές θερμίδες, παρακάτω ακολουθούν νόστιμες και θρεπτικές επιλογές με λίγες θερμίδες που θα σας κρατήσουν χορτάτους μέχρι το επόμενο γεύμα και θα σας εφοδιάσουν με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά !


1. Τορτίγια ολικής άλεσης με 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών. Μπορείτε να τη ζεστάνετε στην τοστιέρα ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο ένα γρήγορο και γευστικό σνακ! Προσθέστε και κάποιο λαχανικό της αρεσκείας σας!

2. Ψητό μήλο: Αν θέλετε κάτι γλυκό και θέλετε να δείτε το μήλο με… άλλο μάτι ψήστε το στο φούρνο και προσθέστε λίγο μέλι και κανέλλα!

3. Smoothie με φρούτα και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών: Αν θέλετε κάτι δροσιστικό, προσθέστε στο μπλέντερ γιαούρτι, ένα φρούτο της αρεσκείας σας και λίγο πάγο. Αποτελεί πηγή ασβεστίου και αντιοξειδωτικών συστατικών!

4. Μπανάνα…παγωτό! Κόψτε μια μπανάνα στη μέση, τρυπήστε τα κομμάτια με ξυλάκιa, σαν αυτά του παγωτού. Αλείψτε τα με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και βάλτε τα για λίγα λεπτά στην κατάψυξη!

5. Γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με λίγο μέλι, 2 κουταλιές της σούπας ξηρούς καρπούς ή σπόρους και 1 φρούτο! Μια χορταστική και γλυκιά επιλογή που αποτελεί καλή πηγή πρωτεϊνών, πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και βιταμινών!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: