Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Οι μείξεις των εποχών



Δυο παραδοσιακά και δύο νέα κοκτέιλ με τζιν αποτυπώνουν τις τάσεις της εποχής.



East Ender του Gary Regan
Υλικά
—90 ml τζιν
—30 ml γλυκό βερμούτ
—5 σταγόνες Angostura bitters
Εκτέλεση
Βάλτε τα υλικά σε ποτήρι του κοκτέιλ γεμισμένο με πάγο. Σερβίρετε σε ποτήρι old-fashioned, γαρνίροντας με μία σπείρα από φλούδα πορτοκαλιού.

Strawberry Jive του Dale DeGroff
Υλικά
—50 ml τζιν
—φύλλα βασιλικού
—4 φύλλα μέντας και μία κορφή μέντας
—2 φράουλες
—20 ml σιρόπι απλό
—μερικές σταγόνες φρεσκοστυμμένου λεμονιού
—30 ml φρεσκοστυμμένου πορτοκαλιού

Εκτέλεση
Πιέστε με γουδοχέρι τα φύλλα της μέντας, του βασιλικού και της φράουλας μαζί με το σιρόπι σε σέικερ. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την κορφή της μέντας και χτυπήστε με πάγο. Σουρώστε σε ποτήρι του μαρτίνι γεμάτο παγάκια. Γαρνίρετε με την κορφή της μέντας.

Royal Tea
Υλικά
—2 μέρη τζιν
—2 μέρη παγωμένο τσάι Earl Gray
—τον χυμό ενός λεμονιού
—μία κουταλιά ζάχαρη

Εκτέλεση
Ρίξτε τα υλικά σε ποτήρι old-fashioned και απογεμίστε με πάγο. Γαρνίρετε με μία σπείρα από φλούδα lime.

British Spring Punch του Henry Besant
Υλικά
—50 ml τζιν
—25 ml φρεσκοστυμμένου λεμονιού
—25 ml elderflower
—σαμπάνια
—10 ml crème de cassis
—φραγκοστάφυλα

Εκτέλεση
Ανακινήστε μαζί το τζιν, το χυμό λεμονιού και το elderflower με πάγο και σερβίρετε σε sling glass. Προσθέστε πάγο στο ποτήρι και γεμίστε το με σαμπάνια ώς επάνω. Ρίξτε το crème de cassis από επάνω και γαρνίρετε με φλούδα λεμονιού και φραγκοστάφυλα.
Κείμενο: Ντένη Καλλιβωκά - Επιμέλεια φωτογράφησης: Mime.com




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: