Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

4 σίγουρα σημάδια πως είσαι πολύ κακή σύντροφος



Πιστεύεις πως είσαι η σούπερ woman, η γ*μ*τη σύντροφος, η γυναίκα που όλοι θέλουν, κι όμως ο αγαπημένος σου δείχνει έτοιμος να σε αφήσει; Προτού εκείνος διαβεί την πόρτα κι εσύ μείνεις στο ψηλό το ράφι, δες μήπως κάποιες από τις συμπεριφορές σου μπορούν να τρελάνουν και τις μύγες που μπαίνουν στο σπιτικό σας.


1. Κρατάς τεφτέρι από κάθε λάθος που έχει κάνει:

Η σχέση θέλει συγχώρεση αλλά εσύ δεν φαίνεται να ξεχνάς. Κι όχι μόνο δεν ξεχνάς κάθε μικρό ή μεγαλύτερο λάθος του αλλά σπεύδεις να το «χτυπήσεις» με κάθε ευκαιρία.

Αντίθετα, οι άντρες είναι από τη φύση τους όντα που δεν κολλάνε τόσο στο τι συνέβη στις 3 Ιούλη του 2009 ή στο αν τσακωθήκατε για ένα γαριδάκι σε ψαροταβέρνα στην Πάρο το 2005.

Αυτή η εμμονή σου να του υπενθυμίζεις τα λάθη του λοιπόν, όχι μόνο τον εκνευρίζει αλλά τον κάνει να νιώθει πως ποτέ δεν θα σε κάνει πλήρως ευτυχισμένη.

2. Γεμίζεις τόσο το πρόγραμμά σου και δεν αφήνεις καθόλου χρόνο για εκείνον:

Τόσες υποχρεώσεις, τόσα πράγματα, η αλήθεια είναι πως έχεις φτάσει να τον έχεις τελευταία προτεραιότητα στο γεμάτο πρόγραμμά σου.

Όσο ο άντρας θέλει να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, άλλο τόσο θέλει να ξέρεις πως υπάρχει στη ζωή συο και παίζει κάποιο ρόλο, άλλον από το να κρατάει τα παιδιά ή σκυλιά για να βγαίνεις εσύ τη βόλτα με τις φίλες σου.

3. Τον επικρίνεις για κάθε δευτερόλεπτο που περνάει μακριά σου:

Άργησε στο γραφείο γιατί τον έχωσαν στη δουλειά; Φταίει!

Πήγε να παίξει μπάλα μετά από 10 μήνες; Φταίει;

Έγινε τρακάρισμα στο δρόμο και δεν έχει φτάσει ακόμα σπίτι; Φταίει!

Γενικά, το να τον κατηγορείς και μόνο που αναπνέει επειδή δεν το κάνει μαζί σου, δεν είναι τρόπος για να βγάλετε μια ζωή μαζί. Σύντομα, όταν θα του κόψεις και το οξυγόνο, θα φύγει για να ανασάνει.

4. Είσαι μανιακή με την καθαριότητα, σε σπαστικό βαθμό.

Είναι άλλο πράγμα να θέλουμε να ζούμε σε ένα σπίτι βιώσιμο και καθαρό και εντελώς διαφορετικό πράγμα να γίνεις η Μόνικα Γκέλερ από τα Φιλαράκια στη ζωή του. Όχι, δεν θα βρει ποτέ φυσιολογικό να τον ξυπνάς τα μεσάνυχτα για να βάλεις σκούπα. Όχι, δεν θα συνηθίσει ποτέ να σε ακούει να τον βρίζεις επειδή δεν έπλυνε το πιάτο του. Και η καθαριότητα έχει το όριό της και μπορεί να μπει μεταξύ σας.

Από την Κατερίνα Πατούλια







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: