Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τι απαντά ο Ρόμπι Γουίλιαμς στη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση



Ο πρώην υπάλληλος του Ρόμπι Γουίλιαμς και της συζύγου του, Αΐντα Φιλντ, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.


Πρόκειται για τον Ζιλ Ντε Μπονφίλις, ο οποίος δούλεψε για το ζευγάρι ένα σύντομο διάστημα, μέχρι που απολύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως αναφέρεται στη μήνυσή του, η σύζυγος του τραγουδιστή συνεχώς του την «έπεφτε».

Συγκεκριμένα εκείνη κυκλοφορούσε γυμνή μέσα στο σπίτι, του μιλούσε όλη την ώρα για τα ερωτικά της, ενώ τον ρωτούσε επίμονο για τη σεξουαλική του ζωή, ζητώντας του παράλληλα τη γνώμη του για το κορμί της.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που ο τραγουδιστής, αν και γνώριζε τι γινόταν, δεν έκανε απολύτως τίποτα.

«Οι ισχυρισμοί που γίνονται από τον δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο, ο οποίος απολύθηκε λόγω σοβαρού παραπτώματος, δεν έχουν καμία δόση αλήθειας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γνωστού τραγουδιστή.

Σχολιάζοντας την μήνυση του Ζιλ Ντε Μπονφίλις και το ότι ζητά περίπου 22.000 ευρώ ως αποζημίωση, ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη και δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση για το θέμα, το οποίο έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του ζευγαριού.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: